Η Jamie Lee Curtis, παίρνει θέση για το σκάνδαλο της (τότε) 12χρονης συμπρωταγωνίστριας της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jamie Lee Curtis, παίρνει θέση για το σκάνδαλο της (τότε) 12χρονης συμπρωταγωνίστριας της

Ειδήσεις | 16-1-2018 |

Σκανδάλων συνέχεια, καθώς το όλο θέμα μοιάζει πλέον με βαρέλι δίχως πάτο. Ή μάλλον με πηγάδι.

Το επόμενο λοιπόν που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι εκείνο της Eliza Dushku, η οποία το 1994 ενσάρκωσε την κόρη της Jamie Lee Curtis, στο “True Lies,” του James Cameron. H Dushku, κατηγορεί τον υπεύθυνο επικίνδυνων σκηνών, Joel Kramer, όχι μόνο για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά για σεξουαλική κακοποίηση, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, με εκείνη να βρίσκεται σε ηλικία 12 ετών.

Σε επιστολή της Curtis, η οποία δημοσιεύθηκε στην Huffington Post την Κυριακή, η ηθοποιός γράφει ότι η Dushku της είχε αναφέρει στο παρελθόν το συμβάν, λέγοντας πώς είναι το ίδιο σοκαρισμένη τώρα, όπως τότε. Η Curtis όμως σημειώνει κάτι ακόμα πιο τρομακτικό: “Η ιστορία της Eliza μας ξύπνησε από τον ελαφρύ μας ύπνο, σε μία τρομακτική πραγματικότητα: την παιδική κακοποίηση.”

Θέλοντας να τονίσει περαιτέρω την ευαισθησία των νεαρών ηθοποιών τονίζει: “Είναι μία πολύπλοκη σχέση το να δουλεύεις με παιδιά, καθώς τους ζητούν να κάνουν ενήλικη δουλειά, σε ενήλικο περιβάλλον, ενώ βρίσκονται ανάμεσα περιβάλλονται από ενήλικες, και είναι ακόμα παιδιά. Έχω παλέψει με τον ρόλο μου σαν μέντορας, σαν συνεργάτης, και φίλη, και κάθε σχέση είναι προσωπική και μοναδική. Είμαστε στα αλήθεια φίλοι; Είμαστε στα αλήθεια συνεργάτες; Τα παιδιά δεν είναι αρκετά ώριμα για να μπορούν να ξεχωρίσουν αυτή την τόσο μικρή διαφορά”.

Η Curtis πάντως δηλώνει τρομοκρατημένη από ένα άλλο παράλληλο γεγονός. Ότι θύτης της κακοποίησης ήταν ένας άνθρωπος υπεύθυνος για την ασφάλεια των ηθοποιών: “Ήμουν κρεμασμένη με ένα καλώδιο από ένα ελικόπτερο, κρατώντας το χέρι ενός ανθρώπου που αυτή τη στιγμή κατηγορείται για κακοποίηση.”

Και συνεχίζει: “Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης, καθώς θεωρούμε ότι είναι ενήλικοι, σε έναν ενήλικο κόσμο, και είναι ικανά (τα παιδιά) να παίρνουν ενήλικες αποφάσεις.”

Ο Kramer πάντως έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, χωρίς να έχει δηλώσει κάτι παραπάνω, με τον James Cameron να δηλώνει πως αν το γνώριζε τότε, δεν θα υπήρχε έλεος.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση της Curtis εδώ. 

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,