Η Brigitte Bardot "γειώνει" το #MeToo: "Είναι υποκριτικό και γελοίο" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Brigitte Bardot “γειώνει” το #MeToo: “Είναι υποκριτικό και γελοίο”

Ειδήσεις | 18-1-2018 |

Η πρώην ηθοποιός, Brigitte Bardot έχει ενωθεί με τις γυναίκες που καταδικάζουν το κίνημα #MeToo, το οποίο, σε μία ιστορική κίνηση, είναι κατά της σεξουαλικής κακομεταχείρισης και βίας στο Hollywood, χαρακτηρίζοντας το όλο εγχείρημα ως “υποκριτικό και γελοίο”. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match, η 83χρονη δηλώνει: “Πολλές ηθοποιοί παίζουν το παιχνίδι με τους παραγωγούς για να πάρουν έναν ρόλο. Αλλά αν μιλήσουμε για αυτό, θα πουν ότι έχουν παρενοχληθεί. Η πλειοψηφία είναι υποκριτική και γελοία.

Η Bardot επίσης δηλώνει ότι ποτέ δεν υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, και ότι πάντα της φαίνεται χαριτωμένο όταν οι άντρες της έλεγαν ότι είναι όμορφη, ή ότι φαίνεται καλή από πίσω: “Αυτού του είδους τα κοπλιμέντα είναι ωραία.

Η Bardot υπήρξε sex symbol στις δεκαετίες του 50 και 60, και έγινες ευρέως γνωστή το 1956 όταν έπαιξε την Juliete στην αμφιλεγόμενη ταινία του Roger Vadim, “Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα”.

Η Bardot ενώθηκε με την Catherine Deneuve, και σχεδόν 100 ακόμα Γαλλίδες ηθοποιούς, για να μιλήσουν εναντίον του κινήματος #MeToo. Η Deneuve ήταν από τις πρώτες που υπέγραψαν την ανοιχτή επιστολή, η οποία δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα Le Monde, χαρακτηρίζοντας το κίνημα, ως κυνήγι μαγισσών ενάντια στους άνδρες, και ότι απειλεί την σεξουαλική ελευθερία. Η Deneuve όμως αποστασιοποιήθηκε από το γράμμα, ζητώντας δημόσια συγνώμη.

Και ο χορός καλά κρατεί…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,