Συνεχίζει τις «γκρίνιες» για το «The Last Jedi» ο Μάρκ Χάμιλ: «Αυτός δεν είναι ο Λουκ...» (Video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Συνεχίζει τις «γκρίνιες» για το «The Last Jedi» ο Μάρκ Χάμιλ: «Αυτός δεν είναι ο Λουκ…» (Video)

Ειδήσεις | 21-12-2017 |

Ο τρόπος που το «The Last Jedi» παρουσιάζει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ έχει διχάσει τους οπαδούς του franchise. Άλλοι χειροκροτούσαν μέσα στην αίθουσα βλέποντας τον τρόπο που παρουσιαζόταν ο μεγαλύτερος Τζεντάι όλων των εποχών και άλλοι έπιαναν αγανακτισμένοι το κεφάλι τους.

Ο Μαρκ Χάμιλ φαίνεται πως ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και φροντίζει να το τονίζει με κάθε ευκαιρία. Όπως τόνισε πρόσφατα, υπηρέτησε όσο καλύτερα μπορούσε το σενάριο αλλά δεν ήταν και ακριβώς θαυμαστής του.

«Είπα στον Ράιαν (σ.σ. Ράιαν Τζόνσον, σκηνοθέτης της ταινίας) πως οι Τζεντάι δεν τα παρατάνε. Ίσως ο Λουκ να έπρεπε να πάρει τον χρόνο του για να ξεπεράσει το λάθος που έκανε. Αλλά θα προσπαθούσε να το διορθώσει. Εκεί είχαμε μια δομική διαφωνία και ήξερα ότι αυτή η ιστορία δεν ήταν πλέον δική μου. Η μεγάλη διαφωνία μου όμως είχε να κάνει με το φινάλε της ταινίας. Ο Λουκ δεν θα τα έλεγε ποτέ αυτά. Αλλά μιλάμε πλέον για ένα μεταλλαγμένο franchise και στο νέο σύμπαν των Star Wars ίσως αυτό να είναι ο Λουκ. Όμως δεν είναι ο δικός μου Λουκ. Παρ’ όλα αυτά έκανα ό,τι μου ζήτησε ο Ράιαν προκειμένου να εξυπηρετήσω καλύτερα την ιστορία του», είπε ο Χάμιλ σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Δεν το έχω δεχθεί απόλυτα αλλά όπως και να έχει είναι απλά μια ταινία. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Ελπίζω να μην τσαντιστούν και θέλω να πω ότι πραγματικά πιστεύω πως ο Ράιαν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την ταινία», τόνισε μεταξύ άλλων.

https://www.youtube.com/watch?v=EIY-PsHrj9A

Διαβάστε περισσότερα για: