Η Sophie Turner αποκαλύπτει ότι το "Game of Thrones" θα κάνει πρεμιέρα το 2019 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sophie Turner αποκαλύπτει ότι το “Game of Thrones” θα κάνει πρεμιέρα το 2019

Ειδήσεις | 7-12-2017 |

Η Sophie Turner επιβεβαίωσε τον χειρότερό μας φόβο: η 8η σεζόν του “Game of Thrones” δε θα κάνει πρεμιέρα μέχρι το 2019.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Sansa Stark αποκάλυψε ότι η βραβευμένη με Emmy, επική σειρά φαντασίας του HBO θα προσπεράσει ολόκληρο το 2018 και θα κάνει την πρεμιέρα της 8ης σεζόν της κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

To HBO δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την 8η σεζόν, όμως αυτή δεν αναμενόταν να είναι πριν το τέλος του 2018. Οι δημιουργοί του “Game of Thrones”, David Benioff και Dan Weiss είχαν δηλώσει παλιότερα ότι σχεδίαζαν να αφιερώσουν τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στα γυρίσματα της 8ης και τελευταίας σεζόν, γεγονός που καθιστούσε πρακτικά ανέφικτη την κυκλοφορία της πριν το 2019, δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη αυτής της χρονιάς.

Στην πραγματικότητα, η πρεμιέρα της σειράς το 2018 “βολεύει” το HBO σε ό,τι έχει να κάνει με τα βραβεία. Η 7η σεζόν έχασε την προθεσμία για τα Emmy αυτής της χρονιάς, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαγωνιστεί για τα Emmy του 2018. Με την επόμενη σεζόν να προορίζεται, απ’ ότι φαίνεται, για το 2019, το HBO θα έχει δύο ακόμα χρόνια για να κατακτήσει ολοκληρωτικά τα Emmy με το “Game of Thrones”.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,