Η Rose McGowan επιτίθεται στην Meryl Streep - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Rose McGowan επιτίθεται στην Meryl Streep

Ειδήσεις | 18-12-2017 |

Η Rose McGowan έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν διστάζει να πάρει θέση και να καταγγείλει ανθρώπους και συμπεριφορές με τις οποίες διαφωνεί.

Με νέα ανάρτησή της στο Twitter η ηθοποιός στράφηκε ενάντια σε όσες έχουν σκοπό να παρευρεθούν στις Χρυσές Σφαίρες φορώντας μαύρα καθώς τις κατηγόρησε για υποκρισία αφού επιλέγουν μια σιωπηλή διαμαρτυρία τη στιγμή που το πρόβλημα έγκειται πραγματικά στη σιωπή τους. Συγκεκριμένα η McGowan έφερε ως παράδειγμα την Meryl Streep η οποία στο παρελθόν συνεργάστηκε με ανθρώπους, όπως ο Harvey Weinstein, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν σφοδρές κατηγορίες ενώ, με ξεκάθαρες δόσεις ειρωνείας, τις κάλεσε να φορέσουν ρούχα της εταιρίας Marchesa την οποία ίδρυσε η Georgina Chapman, σύζυγος του Weinstein.
Η αντίδραση της McGowan ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ηθοποιών και παρουσιαστών με την οποία έκαναν γνωστή την απόφαση τους να παρευρεθούν στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών ντυμένες στα μαύρα ώστε να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ανισότητα μεταξύ των φύλων καθώς και για να τονίσουν τη σημασία των σεξουαλικών σκανδάλων που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα στο Hollywood.

Δείτε Επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Rose McGowan μετά τις κατηγορίες της ενάντια στον Harvey Weinstein

Δεν είναι η πρώτη φορά που η McGowan βάζει στο στόχαστρο την Meryl Streep καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγο καιρό όταν, μετά τις δηλώσεις της Streep σχετικά με τις πράξεις του Weinstein τις οποίες χαρακτήρισε “γιγαντιαίο παράδειγμα έλλειψης σεβασμού”, πήρε την πληρωμένη απάντηση της McGowan η οποία έγραψε στο Twitter ότι δεν πρόκειται για έλλειψη σεβασμού αλλά για έγκλημα ενώ παράλληλα αποκάλεσε την Streep υποκρίτρια.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,