Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Σιαμαλάν: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Glass» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Σιαμαλάν: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Glass»

Ειδήσεις | 5-12-2017 |

Το πολυαναμενόμενο «Glass» του Μ. Νάιτ Σιαμαλάν, το οποίο θα είναι σίκουελ τόσο του «Unbreakable» όσο και του «Split», των δυο ταινιών δηλαδή εντάσσονται στο σύμπαν του Ινδού σκηνοθέτη, βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν ολοκλήρωση της δημιουργίας του.

Όπως επιβεβαίωσε ο Σιαμαλάν μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο σκηνοθέτης περνάει στη φάση του μοντάζ. Με δεδομένο πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2019, ο Σιαμαλάν έχει άπειρο χρόνο μπροστά του για να ολοκληρώσει την ταινία και να την διαμορφώσει όπως ακριβώς θέλει. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Σιαμαλάν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα σε μόλις δυο μήνες.

Η πλοκή του «Glass» είναι ακόμα άγνωστη ωστόσο είναι δεδομένο πως τόσο ο χαρακτήρας του Μπρους Γουίλις όσο και αυτός του Σάμουελ Τζάκσον (δηλαδή ο «Glass») θα εμφανίζονται ενώ αναμένεται να υπάρξει μια κατά μέτωπον σύγκρουση ανάμεσα στους χαρακτήρες των Γούλις (τον υπερήρωα της φάσης δηλαδή…) και τον χαρακτήρα του Μακαβόι (δηλαδή τον villain, το origin του οποίου είδαμε στο Split).