Οι... «παλιοί» Χιού Τζάκμαν και Γουίλεμ Νταφόε μιλάνε για superhero ταινίες! (Video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι… «παλιοί» Χιού Τζάκμαν και Γουίλεμ Νταφόε μιλάνε για superhero ταινίες! (Video)

Ειδήσεις | 1-12-2017 |

Ο Χιού Τζάκμαν και το Γουίλεμ Νταφόε είναι από τις «παλιοσειρές» των superhero ταινιών. Ο πρώτος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ταινία του είδους το 2000, στο πρώτο X-Men παίζοντας τον Wolverine, ρόλο που έπαιξε ξανά πολλές φορές. Ο δεύτερος ήταν ο Green Goblin, ο αντίπαλος του Spider-Man στην ομώνυμη ταινία του Ράιμι το 2002.

Αν μη τι άλλο, τόσο ο Τζάκμαν όσο και ο Νταφόε έχουν να λένε πως πριν το τιμημένο είδος γιγαντωθεί, εκείνοι έβαλαν το λιθαράκι τους αποτελεσματικά στην πορεία της ανάστασής του μετά το καταστροφικό «Batman and Robin».

Το Variety, σεβόμενο το παρελθόν των δύο ηθοποιών, έβαλε τον ένα απέναντι από τον άλλο και οργάνωσε μια συζήτηση ανάμεσά τους αναφορικά με την εξέλιξη του είδους των superhero ταινιών.

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στο Spider-Man είπα: “Σοβαρά τώρα; Θέλετε να παίξω σε μια κόμιξ ταινία;”. Ήταν σαν με κοροϊδεύουν», ανέφερε ο Νταφόε, ο οποίος προφανώς κατάλαβε την ευκαιρία και δέχθηκε να παίξει στο ιστορικό (πλέον) φιλμ του Σαμ Ράιμι. Μάλιστα, ο Νταφόε είχε και δυο μίνι περάσματα και στις άλλες δυο Spider-Man ταινίες της εν λόγω τριλογίας, υποδυόμενος εκ νέου τον χαρακτήρα του Green Goblin. Μάλιστα, ο Νταφόε επιστρέφει στο είδος σύντομα καθώς θα τον δούμε στο «Aquaman», που θα βγει στο σινεμά μέσα στο 2018.

Από την άλλη, ο Χιου Τζάκμαν έχει συνδέσει το όνομά του με τον Wolverine όσο ελάχιστοι ηθοποιοί έχουν συνδέσει το όνομά τους με χαρακτήρα. «Θυμάμαι πως πριν δέκα χρόνια, κάποιοι άνθρωποι έλεγαν πως η μόδα των superhero ταινιών θα σταματήσει σύντομα και τελικά, αυτή αυξανόταν όλο και περισσότερο με τα χρόνια. Ελάχιστοι μαντέψαν αυτή την άνοδο του είδους και πιστεύω πως οι X-Men πρόσφεραν πολλά προς αυτή την κατεύθυνση καθώς το προσέγγισαν με περισσότερο ανθρώπινους όρους παρά με υπερφυσικούς», τόνισε ο Τζάκμαν.

Επίσης, ο «Wolverine» πρόσθεσε: «Πιστεύω πως στη συνέχεια ήρθε ο Νόλαν και εξύψωσε το είδος σε εντελώς νέα επίπεδα. Έκανε τον κόσμο να ασχοληθεί με την ταινία του (σ.σ. προφανώς εννοεί το Dark Knight) πέρα και έξω από το είδος της. Δεν ήταν τυπική genre ταινία».

Ολόκληρη η συνομιλία του Τζάκμαν και του Νταφόε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,