Ο Punisher επιστρέφει στο Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Punisher επιστρέφει στο Netflix

TV, Ειδήσεις | 13-12-2017 |

Μετά από μία, απ’ όλες τις απόψεις, πετυχημένη πρώτη σεζόν, δεν πρέπει να υπήρχαν και πολλοί που να αμφέβαλαν όσον αφορά το ενδεχόμενο της επιστροφής του Frank Castle στο Netflix. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η Marvel ανακοίνωσε κι επίσημα ότι η σειρά “The Punisher” θα έχει και δεύτερο κύκλο. Αν και όπως γίνεται κατανοητό είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το περιεχόμενο της καθώς και για τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν σε αυτή.

Όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο. Το 2017 ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά για το Netflix και τη Marvel αφού για πρώτη φορά προβλήθηκαν από το δίκτυο τρείς διαφορετικές superhero σειρές ως καρπός της συνεργασίας τους. Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα αυτό μάλλον θα ισχύσει και για το 2018 εφόσον η δεύτερη σεζόν του “Luke Cage” και η τρίτη του “Daredevil” προχωρήσουν, όπως αναμένεται, μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ήδη πάντως ανακοινώθηκε πως η δεύτερη σεζόν της “Jessica Jones” θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2018 ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,