Ο Ian McKellen θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Gandalf - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ian McKellen θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Gandalf

TV, Ειδήσεις | 18-12-2017 |

Μετά την ανακοίνωση της Amazon σχετικά με την μεταφορά του “Lord of the Rings” στη μικρή οθόνη έχουν ανάψει οι συζητήσεις σχετικά με την ιστορία καθώς και με τους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν σε αυτή.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ian McKellen δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στη διάσημη τριλογία και στο ρόλο του σπουδαίου μάγου, Gandalf. Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε από τον Graham Norton σχετικά με το πως αισθάνεται τώρα που κάποιος άλλος θα υποδυθεί τον Gandalf, ο ηθοποιός δήλωσε: “Τι εννοείς κάποιος άλλος Gandalf; Δεν έχω πει ναι διότι δεν έχω ερωτηθεί. Υπονοείς ότι κάποιος άλλος θα παίξει στη σειρά; Ο Gandalf είναι πάνω από 7000 ετών οπότε σίγουρα δεν είμαι πολύ μεγάλος”.

Και αν ο McKellen μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στον κόσμο του J.R.R.Tolkien, από την άλλη ένας άλλος πρωταγωνιστής των ταινιών, ο Andy Serkis, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία διάθεση να εμφανιστεί ξανά ως Gollum καθώς όπως δήλωσε: “Αισθάνομαι ότι πέρασα μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου στη Μέση Γη και ήταν μια σπουδαία εμπειρία αλλά δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα αυτή τη στιγμή”.

Μένει λοιπόν να δούμε αν οι υπεύθυνοι στην Amazon έλαβαν το μήνυμα και θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες. Όπως και να έχει, για μας ο Ian McKellen θα είναι πάντα ο Gandalf της καρδιάς μας και αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει πολύ εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,