Ο Guillermo del Toro θα σκηνοθετήσει το remake του “Nightmare Alley” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Guillermo del Toro θα σκηνοθετήσει το remake του “Nightmare Alley”

Ειδήσεις | 13-12-2017 |

Παρόλο που ο Guillermo del Toro το τελευταίο διάστημα διαμηνύει σε όλους πως ετοιμάζεται να πάρει ένα διάλειμμα ενός έτους από τα κινηματογραφικά δρώμενα, την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται όλο και περισσότερα νέα projects στα οποία αναμιγνύεται.

Αρχικά λοιπόν έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει ως παραγωγός στην ταινία “Antlers” του Scott Cooper. Μετά τα “Out Of The Furnace” και “Hostiles”, ο Cooper επιστρέφει με μια ταινία τρόμου την οποία έχουν γράψει οι Henry Chaisson και Nick Antosca. Σε αυτή, μια νεαρή δασκάλα παίρνει υπό την προστασία της έναν μαθητή της όμως στην πορεία ανακαλύπτει πως ο πατέρας του και ο αδερφός του κρύβουν ένα σκοτεινό υπερφυσικό μυστικό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα το Variety αποκαλύπτει πως ο del Toro υπέγραψε ώστε να γράψει και να σκηνοθετήσει το remake του κλασσικού noir του 1947, “Nightmare Alley”. Σε αυτό πρωταγωνιστούσε ο Tyrone Power στο ρόλο ενός απατεώνα που ταξιδεύει μαζί με ένα περιοδεύων θίασο. Δίπλα του συμμετείχαν επίσης οι Joan Blondell, Ian Keith, Coleen Gray και Mike Mazurki ενώ τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Edmund Goulding.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο del Toro μαζί με την Kim Morgan ενώ την παραγωγή, όπως και στην περίπτωση του “The Shape Of Water”, θα αναλάβει η Fox Searchlight.

Διαβάστε περισσότερα για: