Ο David Lynch τοποθετείται σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Lynch τοποθετείται σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood

Ειδήσεις | 18-12-2017 |

Ο David Lynch βρέθηκε πρόσφατα για φιλανθρωπικούς λόγους στο Κίεβο κι εκεί ερωτήθηκε σχετικά με τις αποκαλύψεις σεξουαλικής παρενόχλησης που κυριαρχούν στο Hollywood όλο το τελευταίο διάσημα.

Ο Lynch δήλωσε στον Τύπο ότι “η σεξουαλική παρενόχληση είναι η κυρίαρχη είδηση αυτές τις μέρες. Ξεκίνησε με τις αποκαλύψεις εις βάρος του Harvey Weinstein κι εξελίχθηκε σε χιονοστιβάδα. Όλοι τώρα μιλάνε σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση”.

Μάλιστα ο Lynch πρότεινε μια απλή λύση για να μπει ένα τέλος σε αυτές τις συμπεριφορές. Να εφαρμόσουν όλοι τον χρυσό κανόνα που απαιτεί ο καθένας να φέρεται στον άλλο όπως θα ήθελε να του φέρονται. Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης “κρινόμαστε με βάση το πως φερόμαστε στους άλλους και το πως θα φερόμαστε στους άλλους ξεκινά από το πως θα θέλαμε να μας φέρονται. Αυτή είναι μια αρχή που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας“.

Δείτε Επίσης: Πως θα έμοιαζε το La La Land αν το σκηνοθετούσε ο David Lynch ;

Ο Lynch πρόσφατα ολοκλήρωσε την καινούργια σεζόν του “Twin Peaks” η οποία έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από θεατές και κριτικούς και φιγουράρει ψηλά σε αρκετές λίστες σχετικά με τις καλύτερες σειρές του 2017 ενώ το Cahiers du Cinéma την επέλεξε ως καλύτερη ταινία της χρονιάς.

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του David Lynch:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,