Η Μάργκοτ Ρόμπι δουλεύει σε επιπλέον πρότζεκτ για τη Χάρλεϊ Κουίν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Μάργκοτ Ρόμπι δουλεύει σε επιπλέον πρότζεκτ για τη Χάρλεϊ Κουίν

Ειδήσεις | 5-12-2017 |

Η Margot Robbie αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύει σε μια εντελώς νέα ταινία ως Harley Quinn. Σε συνέντευξή της στον Josh Horowitz του MTV, η Αυστραλιανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ανώνυμο πρότζεκτ Harley Quinn δεν έχει καμία σχέση με το “Gotham City Sirens” και είναι “τελείως ξεχωριστό” από άλλες ταινίες της DC, όπως η προγραμματισμένη σύμπραξη Joker-Harley Quinn και το “Suicide Squad 2″.

«Δουλεύω σε ένα διαφορετικό spin-off της Harley εδώ και λίγο καιρό», δήλωσε η Robbie στον Horowitz, προσθέτοντας ότι θα αποδώσει την ασυγκράτητη αντιηρωική κακία, που λείπει τόσο απεγνωσμένα από τον χαρακτήρα της στο “Suicide Squad”. «Θέλω να την δω μαζί με άλλες γυναίκες», είπε η 27χρονη ηθοποιός. «Το έλεγα συνεχώς όσο γυρίζαμε το “Suicide Squad”, ότι χρειάζεται τις κολλητές της».

Η Robbie δεν είναι σίγουρη ποιο από τα spin-off θα ξεκινήσει πρώτα, αλλά πιστεύει ότι θα ανανεώσει τον ρόλο της Βασίλισσας του Εγκλήματος κάποια στιγμή στο επόμενο έτος. «Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τι θα γίνει πρώτα, αλλά πιστεύω ότι όλοι θέλουν να ξαναδούν την Harley στη μεγάλη οθόνη», είπε. «Έτσι, όλοι εργάζονται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές της ιδέας αυτής».

Η Robbie θα παραμείνει πιστή στο πνεύμα του χαρακτήρα, καθώς θέλει να κρατήσει τους οπαδούς ικανοποιημένους. Όπως εξήγησε στη συνέντευξη, «νομίζω ότι όταν πρόκειται για κάτι που έχει τόσο μεγάλο fanbase ήδη, προφανώς θέλουμε να μείνουν οι οπαδοί ικανοποιημένοι». Συνέχισε: «Θέλουμε να τους δείξουμε τους χαρακτήρες που ερωτεύτηκαν, αλλά χωρίς να μας παραλύει η ιδέα τού “πώς θα ευχαριστήσουμε τους πάντες”, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με καμία ταινία».

Το άλλο πρότζεκτ της Robbie, το “Gotham City Sirens” έχει στη σκηνοθεσία τον David Ayer και στο σενάριο την Geneva Robertson-Dworet. Οι φήμες θέλουν την ταινία να επικεντρώνεται στους κακοποιούς από το σύμπαν του Batman. Μεταξύ αυτών είναι η Harley, η Catwoman, γνωστή και ως ερωμένη του του Batman για ένα διάστημα, και η Poison Ivy, που χρησιμοποιεί τα φυτά και τις τοξίνες τους για να πάρει αυτό που θέλει.

Η Robbie, μαζί με τον Jared Leto, αναμένεται να επαναλάβει το ρόλο της ως ψυχίατρος που έγινε αντιηρωίδα στο ανώνυμο πρότζεκτ Joker-Harley Quinn, το οποίο έχει στη σκηνοθεσία και το σενάριο τους Glenn Ficarra και John Requaγια. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει στο “Suicide Squad 2” μαζί με τον Will Smith.