Το "Isle of Dogs" του Wes Anderson θα ανοίξει το Φεστιβάλ Βερολίνου το Φεβρουάριο του 2018 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Isle of Dogs” του Wes Anderson θα ανοίξει το Φεστιβάλ Βερολίνου το Φεβρουάριο του 2018

Ειδήσεις | 4-12-2017 |

Ο Wes Anderson μόνο άγνωστος δεν είναι στην Berlinale. Η νέα του ταινία προστίθεται στα “The Royal Tenenbaums”, “The Life Aquatic with Steve Zissou” και “The Grand Budapest Hotel” (που είχε βραβευθεί μάλιστα και με την Αργυρή Άρκτο) που είναι η λίστα των ταινιών του που έφτασαν μέχρι το γερμανικό φεστιβάλ, και όπως η τελευταία, θα ανοίξει και αυτή την εκδήλωση. Είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που επιλέγεται ως φιλμ έναρξης του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Η ημερομηνία προβολής είναι για τις 15 Φεβρουαρίου. Ο διευθυντής της εκδήλωσης Dieter Kosslick έβγαλε μια σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ο Wes Anderson θα σημάνει την έναρξη του διαγωνιστικού της Berlinale και πάλι. Το “Isle of Dogs” θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που θα ανοίξει το φεστιβάλ, ένα φιλμ που θα αιχμαλωτίσει τις καρδιές του κοινού με τη γνωστή γοητεία του Wes Anderson.”.

Το “Isle of Dogs” θα προβληθεί τον ερχόμενο Μάρτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα μήνα αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο. Πλούσιο το καστ που δανείζει τις φωνές του στους ήρωες και περιλαμβάνει τους Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, Liev Schreiber, Bill Murray, Bob Balaban, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Kunichi Nomura, Tilda Swinton, Ken Watanabe, Akira Ito, Greta Gerwig, Akira Takayama, Frances McDormand, F. Murray Abraham, Courtney B. Vance, Yojiro Noda, Fisher Stevens, Mari Natsuki, Nijiro Murakami, Yoko Ono, Harvey Keitel και Frank Wood.

Το Cinefreaks θα είναι εκεί για ανταπόκριση για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα για: