Είναι επίσημο: Η επόμενη ταινία Batman έχει ημερομηνία εξόδου και επίσημο trailer (Vid) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο: Η επόμενη ταινία Batman έχει ημερομηνία εξόδου και επίσημο trailer (Vid)

Ειδήσεις | 29-12-2017 |

Το 2018 θα είναι μια χρυσή χρονιά για τις superhero ταινίες. Και όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την DC θα εμπεριέχει και μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Batman!

O λόγος για την animation μεταφορά του ιστορικού κόμιξ «Batman: Gotham by Gaslight», που θα κυκλοφορήσει απευθείας σε DVD (και φανταζόμαστε σε όλα τα… γνωστά μέρη) στις 6 Φεβρουαρίου του 2018.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, η συγκεκριμένη ιστορία κυκλοφόρησε υπό μορφή graphic novel το 1989, μόλις λίγους μήνες πριν βγει στο σινεμά το ιστορικό «Batman» του Τιμ Μπάρτον. Το «Gotham by Gaslight» αναφέρεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, σύμφωνα με την οποία ο Batman ζει και δρα στο μακρινό 1889 και τίθεται αντιμέτωπος με έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μυστηριώδεις δολοφόνους όλων των εποχών, τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη». Δημιουργοί της εν λόγω ιστορίας ήταν οι Μπράιαν Αγκούστιν και Μάικ Μινιόλα και οι οπαδοί του «Νυχτεριδάκια» την είχαν αγαπήσει.

Η μεταφορά της σε animation είναι η ικανοποίηση μια προσδοκίας πολλών χρόνων και αποτελεί μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στις ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η DC, που μπορεί στο επίπεδο του κινηματογραφικού σύμπαντος να τα έχει κάνει μπάχαλο, αλλά σε επίπεδο animation τα πηγαίνει άψογα.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Διαβάστε περισσότερα για: