Επιστρέφει το "The Office" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστρέφει το “The Office”

TV, Ειδήσεις | 20-12-2017 |

Ευχάριστα νέα κατέφτασαν για τους φίλους της αμερικάνικης εκδοχής του “The Office” καθώς, όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής σειράς ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με το THE HOLLYWOOD REPORTER, το NBC αναζητά τρόπους να επαναφέρει τη σειρά αλλά και να βρει τον κατάλληλο πρωταγωνιστή καθώς ο Steve Carell δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο ρόλο του σπουδαίου Michael Gary Scott. Η αποχώρηση εξάλλου του Carell στον έβδομο κύκλο ήταν ισχυρό πλήγμα για το “The Office” . Όπως και να έχει, στις 9 σεζόν που διήρκεσε η σειρά κέρδισε πολλές υποψηφιότητες και 5 βραβεία Emmy μένοντας στην ιστορία ως ένα από τα πιο πιο πετυχημένα sitcoms που έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση.

Δείτε Επίσης: Το Netflix αποκαλύπτει ποιές σειρές είδαμε περισσότερο το 2017

Παρόλο που ο δημιουργός της, Greg Daniels, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι αισθάνεται πως δεν η σειρά έκανε τον κύκλο της και είπε όσα είχε να πει, τώρα φαίνεται πολύ πιθανό ότι θα συμμετέχει και αυτός στην περίπτωση που το NBC προχωρήσει στην επαναφορά της σειράς. Φυσικά, σε αυτή την απόφαση του NBC έπαιξε καταλυτικό ρόλο η επιστροφή της σειράς “Will & Grace”, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία ενώ έχει ήδη ανανεωθεί για μία ακόμη σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα καθώς το δίκτυο ποντάρει στο να επιστρέψει η σειρά το Φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,