Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο sequel/reboot του Halloween - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο sequel/reboot του Halloween

Ειδήσεις | 22-12-2017 |

Η νέα ταινία που θα έχει το βαρύ όνομα «Halloween» σκηνοθετείται από τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και έχει ως παραγωγό τον σκηνοθέτη της πρώτης ιστορικής ταινίας, Τζον Κάρπεντερ, συνοδεύεται ήδη από μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μετά την πληροφορία πως στην ταινία θα παίζει η ιστορική πρωταγωνίστρια του πρώτου μέρους, Τζέιμι Λι Κέρτις, υποδυόμενη τον ίδιο χαρακτήρα μετά από 40 χρόνια, άλλη μια παλιά φιγούρα από τα παλιά αναμένεται να δώσει το «παρών» στην νέα ταινία.

Ο λόγος για τον Νικ Καστλ, τον άνθρωπο που βρέθηκε πίσω από την ιστορική, τρομακτική μάσκα στο πρώτο μέρος. Ο Καστλ, 40 χρόνια αργότερα, θα υποδυθεί και πάλι τον Μάικλ Μάγιερς, έναν «κακό» που με τα χρόνια έγινε θρυλικός αλλά τότε, το μακρινό 1978 που ζωντάνευε από τον Καστλ, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τύχη του.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο «Halloween» είχε τόσο χαμηλό μπάτζετ που ο Νικ Καστλ που υποδυόταν τον «κακό» της ταινίας αμειβόταν με 25 δολάρια την ημέρα. Ο Καστλ ήταν απλά ένας προσωπικός φίλος του 31χρονου τότε Κάρπεντερ που στη συνέχεια έγινε και ο ίδιος σκηνοθέτης και σεναριογράφος χωρίς ποτέ ωστόσο να καταφέρει να κάνει κάποια αξιοσημείωτη καριέρα καθώς αναλώθηκε στο να γυρίζει b-movies.

Το νέο «Halloween» θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη του 2018 και θα είναι ταυτόχρονα και sequel και reboot καθώς δεν αποδέχεται τα sequel που ακολούθησαν την ταινία του 1978 και συνεχίζει την αφήγησή της από εκεί που την άφησε το φινάλε της πρώτης ταινίας.