Μπάχαλο τα γυρίσματα του Bohemian Rhapsody - Απολύθηκε ο Bryan Singer! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μπάχαλο τα γυρίσματα του Bohemian Rhapsody – Απολύθηκε ο Bryan Singer!

Ειδήσεις | 5-12-2017 |

Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα του Bohemian Rhapsody, της ταινίας δηλαδή που έχει να κάνει με τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι, μύριζε μπαρούτι εδώ και μέρες και η κατάσταση κορυφώθηκε με την διακοπή των γυρισμάτων λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του Bryan Singer. Τελικά, η κατάσταση έφτασε στα άκρα και ο 52χρονος σκηνοθέτης απολύθηκε από την παραγωγή της ταινίας.

Ο Singer δεν επέστρεψε ποτέ από τη γιορτή των Ευχαριστιών με τούς εκπρόσωπούς του αρχικά να επικαλούνται οικογενειακό πρόβλημα. Η εξήγηση αυτή όμως δεν έπεισε την 20th Century Fox, η οποία με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίηση τη λύση της συνεργασίας της μαζί του.

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα πάντως και συγκεκριμένα με την κόντρα του σκηνοθέτη με τον πρωταγωνιστή Rami Malek -ο «Mr Robot» είναι αυτός που θα «ζωντανέψει επί οθόνης τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen- και τις γκρίνιες του τελευταίο για πως ο Singer εμφανιζόταν πάντα καθυστερημένος στα γυρίσματα.

Η κόντρα τους έφτασε σε τόσο έντονο σημείο που ο Singer εκτόξευσε ένα αντικείμενο προς τον Malek κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους μπροστά σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ταινίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του Singer με την παραγωγή να μην… αγχώνεται αφού η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς και δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με την πρεμιέρα της.