Απογοητευμένος ο Mark Hamill από το "The Last Jedi" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Απογοητευμένος ο Mark Hamill από το “The Last Jedi”

Ειδήσεις | 12-12-2017 |

Η Disney μπορεί να έχει αναζωπυρώσει επιτυχημένα το Star Wars franchise, μετά και από το “The Force Awakens”, όμως ο Mark Hamill έχει κάποιες ενστάσεις. Ο ηθοποιός που ερμήνευσε έναν από τους θρυλικότερους Star Wars χαρακτήρες, τον Luke Skywalker, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι εύχεται η Disney να είχε ακολουθήσει περισσότερο την κατεύθυνση που ο George Lucas ήθελε να δώσει στο franchise.

Συγκεκριμένα, ο Hamill δήλωσε ότι ο αρχικός δημιουργός και σκηνοθέτης των Star Wars ταινιών, George Lucas, είχε ένα τελείως διαφορετικό περίγραμμα για τα Επεισόδια VII, VIII και IX του διάσημου saga, το οποίο το στούντιο αρνήθηκε να ακολουθήσει. “Εύχομαι να ήταν περισσότερο δεκτικοί στην καθοδήγηση και τις συμβουλές του” λέει ο Hamill, εκφράζοντας το σοκ και την απογοήτευσή του για το πόσο κατάκοπος και αποκαρδιωμένος παρουσιάζεται ο Luke στη νέα ταινία.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τα sequel, ενώ δηλώνει ότι τα φιλμ αυτά “είναι η νέα γενιά και, απ’ όσο βλέπω, είναι πιο δημοφιλή από ποτέ”. Μένει να κρίνουμε εξ ιδίων αυτήν την Πέμπτη, 14 Δεκέμβρη, όταν το “The Last Jedi” κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,