Αλμοδοβάρ: «Το Call me by your Name είναι η ταινία της χρονιάς» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αλμοδοβάρ: «Το Call me by your Name είναι η ταινία της χρονιάς»

Ειδήσεις | 22-12-2017 |

Μια σειρά από Ισπανούς σκηνοθέτες κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς που φεύγει σε μερικές μέρες, στα πλαίσια ενός γκάλοπ που διοργάνωσε το κινηματογραφικό site Otros Cines Europa.

O Πέδρο Αλμοδοβάρ έκανε μια επιλογή που αν αναλογιστεί κανείς την θεματολογία των ταινιών του μοιάζει λογική. Συγκεκριμένα, διάλεξε το «Call me by your Name», το οποίο στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 αλλά στο εξωτερικό έχει ήδη αγαπηθεί.

«Ολα είναι όμορφα, γοητευτικά και επιθυμητά σε αυτή την ταινία. Τα αγόρια, τα κορίτσια, τα πρωϊνά, τα φρούτα, τα τσιγάρα, οι στέρνες, τα ποδήλατα, οι χοροί στη φύση, η δεκαετία του 80, οι αμφιβολίες και η πίστη των πρωταγωνιστών, η ειλικρίνεια των χαρακτήρων, η σχέση με τους γονείς τους», είπε ο Αλμοδοβάρε και συνέχισε:

«Απολαύστε την αφοσίωση των δημιουργών του Αντρέ Ασιμάν, του Τζέιμς Αϊβορι και του Λούκα Γκουαντανίνο στο πάθος των αισθήσεων, απολαύστε το φως της Βόρειας Ιταλίας και κυρίως τον Τιμοτέ Σαλαμέ, την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς».

Διαβάστε περισσότερα για: