10 solo ταινίες με γυναίκες superheroes που θα θέλαμε να δούμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

10 solo ταινίες με γυναίκες superheroes που θα θέλαμε να δούμε

Top-10, Αφιερώματα | 25-12-2017 |

Με τις ταινίες για superheroes να έχουν κατακλείσει τα ταμεία του κινηματογράφου, αλλά και των τηλεοπτικών σειρών, τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με 10 γυναικείες φιγούρες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κεντρικές ηρωίδες δικό τους ταινιών και να τα πάνε περίφημα.

Απολαύστε υπεύθυνα!

Black Canary

Η Black Canary είναι γνωστή για δυο πράγματα: το γεγονός πως είναι μια καλλιτέχνις πολεμικών τεχνών και αθλήτρια και ότι χαρακτηρίζεται για το εκκωφαντικό ήχο που βγάζει, σαν ένα καναρίνι που κλαίει, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσης για να γλιστράει. Την είδαμε στην πρώτη γραμμή της ομάδα των «Justice League» καθώς και στα κομιξ «Birds of Prey», αλλά ο χαρακτήρας της είναι περισσότερο γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσα από την σειρά «Arrow» του CW.

Φανταστείτε λοιπόν τι απήχηση θα είχε μια ταινία με κεντρική ηρωίδα την Black Canary και πόσες ακόμα λεπτομέρειες θα μπορούσαν να ξεδιπλωθούν στην εν λόγω ιστορία.

Ms. Marvel

Μια ιδιαίτερη νότα που κατέχει η εικόνα της Ms. Marvel μεταξύ άλλων, είναι ότι είναι μουσουλμάνα και φοράει μαντήλι. Αυτό και μόνο θα ήταν υπέροχο να το δούμε στο σινεμά, ως την πρώτη μουσουλμάνα superhero, και φυσικά την ιδιότητα του shapeshifting, καθώς και το γεγονός ως είναι αρκετά νεαρή σε ηλικία.

Storm

Ο χαρακτήρας της Storm είναι γνωστός από τα κόμιξ των X-Men. Μια δυναμική και πληγωμένη προσωπικότητα που αναδείχθηκε και από τις πρώτες ταινίες, αλλά σίγουρα στην πιο πρόσφατη ταινία της σειράς, στο «X-Men: Apocalypse» είδαμε την Storm σε νεότερη ηλικία, άρα και με περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι αυτό που την έκανε να γίνει η Storm. Σίγουρα μια ταινία με κεντρική ηρωίδα εκείνη, θα ήταν ιδανικό, για όλους τους φανς, αλλά προς το παρόν, ας καλυφθούμε με το να γνωρίζουμε πως θα την δούμε στην επόμενη ταινία, το «X-Men: Dark Phoenix» και σε σίγουρα κάτι πολύ δυναμικό και βροντερό!

Scarlet Witch

Την Scarlet Witch γνωρίζουμε από την ομάδα των Avengers και έχει δείξει πως θα μπορούσε να σταθεί και σε μια δική της ταινίας. Βέβαια δεν υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ήδη δει on screen για τον χαρακτήρα της, αλλά ένα flashback δείχνοντας εκείνη και τον Quicksilver να υποβάλλονται στα πειράματα του «HYDRA» θα ήταν εξαιρετικό! Ειδικότερα, μια ταινία μόνο για την Scarlet Witch θα μπορούσε να δείξει όλο το φάσμα των δυνάμεων της, καθώς και τον ευαίσθητο χαρακτήρα της και πόσο την επηρέασε ο θάνατος του αδερφού της.

She-Hulk

Η ξαδέλφη του Hulk, Jennifer Walters θα χρειαστεί να λάβει μετάγγιση αίματος από εκείνον με αποτέλεσμα να πάρει και λίγο από τις δυνάμεις του. Κρατώντας βέβαια το δικό της χαρακτήρα και απλώς μεγεθύνοντας τις δυνατότητες αυτές, έγινε η She-Hulk. Και ποιος δεν θα ήθελε λοιπόν μια διασκεδαστική και νοήμον ηρωίδα, να παρουσιάσει ένα ακόμα μέρος της γενεάς Hulk και με το δικό της τρόπο;

Catwoman

Κλασσική και αγαπημένη φιγούρα των εικονογραφημένων που έχει περάσει πολλάκις στο σινεμά, και πιο πρόσφατα την συναντήσαμε σε νεαρή ηλικία μέσα από το τηλεοπτικό «Gotham».

Η διαχρονικότητα της έχει φανεί αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αρκετές ιστορίες επί σκηνής. Πρώτα η Michelle Pfeiffer, μετά η Halle Berry, αλλά και η Anne Hathaway, έδωσαν την δική τους νότα στην Catwoman.

Και είμαστε σίγουροι πως αν μπορούσε να γίνει μια ακόμα ταινία για την αγαπημένη γάτα, θα είχε και πάλι πολλούς οπαδούς.

Mystique

Άλλη μια αγαπημένη φιγούρα από το σύμπαν των X-Men. Μια χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου με υπερδυνάμεις που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις σχετικά με την διαφορετικότητα της. Το γεγονός πως η εμφάνιση της έχει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα χάρις στο DNA της, την έκανε πολλές φορές να περάσει από την ομάδα των καλών, στους ενοχλητικούς κακούς, από πόνο και εκδίκηση, αλλά απέδειξε πολλές φορές ταυτοχρόνως την ανθρωπιά της προς τους υπόλοιπους μεταλλαγμένους και εν συνέπεια και στους ανθρώπους.

Και παρότι σε όλες τις ταινίες X-Men που έχουμε δει έως τώρα, έχει ξεδιπλωθεί αρκετό υλικό από το background της και την εξέλιξη της, και ποιος δεν θα ήθελε μια solo ταινία προς τιμήν της; Το κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια από τους παραγωγούς, είναι άγνωστο.

Queen Hippolyta

Η συγκεκριμένη χαρακτήρας, είναι γνωστή μέσα από την σόλο ταινία για την Wonder Woman, καθώς και στο Justice League. Για όσους τυγχάνει να μην γνωρίζουν, είναι η μητέρα της Wonder Woman, δηλαδή η απαρχή μιας αρκετά δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας που πρόσφερε πολλά στην κόρη της. Μια πολεμίστρια που θα μπορούσε να σταθεί και σε μια δική της αυτόνομη ταινία, και στα συν, θα βλέπαμε μια κεντρική ηρωϊδα με υπερδυνάμεις, που δεν είναι στα ηλικιακά όρια 20-30 ετών.

Laura

Την Laura είδαμε στο εκπληκτικό Logan. Και αναφέρομαι στο Logan ως εκπληκτικό, γιατί πραγματικά κατάφερε να δέσει αρκετές ιστορίες των αγαπημένων μας υπερηρώων στο μέλλον με τόσο μεστό – και γεμάτο σε πληροφορίες – τρόπο, που όλοι αναδείχθηκαν, νέοι και παλιοί. Στους νέους, βρίσκεται η Laura, ένα μικρό κορίτσι που ξεκινάει από ένα αμίλητο και εσωστρεφής παιδί σε μια απόλυτα δυναμική προσωπικότητα που αναγνωρίζει το καλό και σκέφτεται με ωριμότητα. Ίσως λοιπόν σε μερικά χρόνια που θα έχει μεγαλώσει ηλικιακά η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Laura, να δούμε και κάτι σε solo!

Black Widow

Την Black Widow γνωρίζουμε από το σύμπαν της Marvel. Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι ότι σε αντίθεση με την DC, εδώ δεν έχουμε δει ούτε μια ταινία από γυναικείο χαρακτήρα της Marvel που να είναι σε solo ταινία. Μήπως να το ξανασκεφτούν λοιπόν, όπως έχει στην αντίθετη ομάδα, με την Wonder Woman, και να δουν τα καταπληκτικά αποτελέσματα; Γιατί υλικό υπάρχει άφθονο ώστε να αποτυπωθεί επί σκηνής!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , , , , , ,