Στην Ιαπωνία, το "Αυτό" βρίσκεται στην πρώτη θέση στο box office στην τρίτη του εβδομάδα προβολής - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στην Ιαπωνία, το “Αυτό” βρίσκεται στην πρώτη θέση στο box office στην τρίτη του εβδομάδα προβολής

Ειδήσεις | 21-11-2017 |

Το “Αυτό” της Warner Bros. έφτασε στην πρώτη θέση το τρίτο σαββατοκύριακο στο ιαπωνικό box office αφού κατέβαλε τα δύο πρώτα στο δεύτερο slot. Κατά το σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου, η ταινία κέρδισε 1,73 εκατομμύρια δολάρια με 140,000 εισιτήρια, καταλήγοντας το σύνολο στα 10,2 εκατομμύρια. Τα εισιτήρια κατά το τρίτο Σαββατοκύριακο ήταν 6% περισσότερα απ’ ό,τι στο πρώτο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η τοπική ταινία δράσης “High & Low The Movie 3 Final Mission”. Πρώτο στην κατάταξη μεταξύ των νέων συμμετοχών στην πρώτη δεκάδα ήταν το animation της Toho, “Godzilla: Planet of the Monsters”, το πρώτο μιας προγραμματισμένης τριλογίας.

Με ντεμπούτο σε 158 οθόνες, η ταινία έκανε εισπράξεις 919.000 δολάρια με 71.200 εισιτήρια. Αναμένεται να φτάσει κοντά στα 5 εκατομμύρια δολαρίων. Συγκριτικά, η live-action ταινία του Hideaki Anno (“Evangelion”) “Shin Godzilla” έληξε το 2016 με εισπράξεις 74 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας την τρίτη πιο επιτυχημένη ταινία στην Ιαπωνία εκείνο το έτος.