Σταθερά το "Thor: Ragnarok" στην κορυφή του αμερικάνικου box office - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σταθερά το “Thor: Ragnarok” στην κορυφή του αμερικάνικου box office

Ειδήσεις | 13-11-2017 |

Τίποτα δε σταματά το Marvel Cinematic Universe όταν πρόκειται για την εμπορική πορεία ενός φιλμ του, έτσι λοιπόν και η τρίτη και τελευταία φετινή ταινία του, το “Thor: Ragnarok” κατάφερε να υπερκεράσει τις κυκλοφορίες που βγήκαν από αυτήν την Παρασκευή στις αμερικάνικες αίθουσες και να διατηρήσει την κορυφή με επιπλέον 56,6 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων και σύνολο στα εγχώρια ταμεία της τάξης των 211,6 εκατομμυρίων. Κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε τη δημιουργία του Taika Waititi να φιγουράρει και στη λίστα με τις δέκα εμπορικότερες ταινίες παγκοσμίως για το 2017.

Οι δύο πρεμιέρες που κονταροχτυπήθηκαν ήταν το “Daddy’s Home 2” που καταβαραθρώθηκε από την κριτική αλλά και το πολυναμενόμενο ριμέικ του Kenneth Branagh “Murder on the Orient Express” με ένα πλούσιο καστ που είδαμε αυτήν την εβδομάδα και στις ελληνικές αίθουσες. Τη μονομαχία κέρδισε τελικά το σίκουελ της κωμωδίας του 2015 με άνοιγμα 30 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο αντίπαλός του δεν τα πήγε κι αυτός καθόλου άσχημα, καταφέρνοντας να εισπράξει μέσα στο Σαββατοκύριακο 28,2 εκατομμύρια.

Σημάδι των καιρών είναι ότι έξι στις δέκα ταινίες των πρώτων σε εισπραξιμότητα ταινιών για αυτό το Σαββατοκύριακο στις Η.Π.Α. είναι σίκουελ. Πέραν αυτών που αναφέρθηκαν, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το “A Bad Moms Christmas” με 11,5 εκατομμύρια δολάρια και συνολικές εισπράξεις 39,9 εκατομμύρια, το “Jigsaw” πέμπτο με 3,4 εκατομμύρια και συνολικές εισπράξεις 34,4 εκατομμύρια, το “Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween” έκτο με 2,1 εκατομμύρια και συνολικές εισπράξεις 45,9 εκατομμύρια καθώς και το “Blade Runner 2049” όγδοο με 1,4 εκατομμύρια και συνολικές εισπράξεις 88 εκατομμύρια. Τη δεκάδα συμπληρώνουν στην έβδομη θέση το ανεκδιήγητο “Geostorm” με 1,5 εκατομμύρια και συνολικές εισπράξεις 31,6 εκατομμύρια σηματοδοτώντας έτσι οριστικά αποτυχία στα ταμεία σε σχέση με τον υπέρογκο προϋπολογισμό, το “Happy Death Day” στην ένατη θέση με 1,3 εκατομμύρια και σύνολο εισπράξεων 55 εκατομμύρια και τέλος το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Greta Gerwig “Lady Bird” με 1,2 εκατομμύρια και συνολικές εισπράξεις 1,8 εκατομμύρια.