Η Sony ετοιμάζει ταινία για τον εχθρό του Spider-man, τον Morbius - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sony ετοιμάζει ταινία για τον εχθρό του Spider-man, τον Morbius

Ειδήσεις | 14-11-2017 |

Η Sony Pictures αναπτύσσει μια ταινία βασισμένη στον ανταγωνιστή του Spider-Man, τον Morbius, τον Ζωντανό Βρικόλακα.

Το έργο γράφεται από τη σκηνοθετική ομάδα των Burk Sharpless και Matt Sazama, που έχουν συμμετάσχει στα “Power Rangers”, “Οι Θεοί της Αιγύπτου”, “Dracula Untold” και “Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών”.

Ο Morbius δημιουργήθηκε το 1971 από τον συγγραφέα Roy Thomas και τον καλλιτέχνη Gil Kane για την έκδοση 101 του “Amazing Spider-Man”. Ήταν ένας επιστήμονας που προσπάθησε να θεραπεύσει τον εαυτό του από μια ασθένεια του αίματος με τραγικά αποτελέσματα καθώς υιοθέτησε βαμπίρ χαρακτηριστικά, όπως κυνόδοντες και δίψα για αίμα – και κατέληξε να μάχεται τον Spider-Man.

Ο Morbius εμφανίστηκε σποραδικά στα Marvel Comics τα επόμενα χρόνια και αναβιώνει στη σειρά του 1992 “Morbius, the Living Vampire”, η οποία κυκλοφόρησε 32 τεύχη, μέχρι τον Απρίλιο του 1995.

Η Sony δεν σχολίασε για το αν το έργο Morbius θα συνδεθεί με τις ταινίες Spider-Man του Tom Holland ή το κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

Ο Sharpless και ο Sazama διερεύνησαν τον βαμπιρισμό στο “Dracula Untold” σε σκηνοθεσία του Gary Shore στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του και γράφτηκε ως ιστορία προέλευσης για τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Κόμη Δράκουλα, που ερμηνεύεται από τον Luke Evans. Η Sarah Gadon, ο Dominic Cooper, η Art Parkinson και ο Charles Dance επίσης συμμετείχαν στο καστ. Το “Dracula Untold” κυκλοφόρησε από την Universal και είχε 217 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως το 2014.

Οι Sharpless και Sazama είναι οι showrunners και συγγραφείς για τη σειρά “Lost in Space” για το Netflix, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.