Η Σοφία Κόπολα στα Gotham Awards - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Σοφία Κόπολα στα Gotham Awards

Ειδήσεις | 28-11-2017 |

Το 2017 ήταν έτος πανηγυρισμού για τη Sophia Coppola, η οποία έγινε μόλις η δεύτερη γυναίκα που κέρδισε Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στις Κάννες και τιμήθηκε χτες στο IFP Gotham Independent Film Awards. Το “The Beguiled” είναι η πιο αναγνωρισμένη ταινία της μετά το “Lost in Translation”.

Οι ηρωίδες της Coppola είναι υπερήφανες για τη θέση τους, με αρκετές από αυτές – την Kirsten Dunst στις “Αυτόχειρες Παρθένες” και τη “Μαρία Αντουανέτα”, την Scarlett Johnasson στο “Lost in Translation”, την Elle Fanning στο “Somewhere”. “Τόσα πολλά έχουν ειπωθεί για τα κορίτσια όλα αυτά τα χρόνια”, διηγείται ο Giovanni Ribisi στις “Αυτόχειρες Παρθένες”, “που δεν είχε τελικά σημασία πόσο χρονών ήταν, ή το αν ήταν κορίτσια, αλλά μόνο ότι τα αγαπήσαμε”.

Αυτό μοιάζει για δήλωση διατριβής πάνω στο εκλεκτικό έργο της Coppola, του οποίου η ομορφιά συλλαμβάνεται εδώ. Επίσης στα IFP Gotham Independent Film Awards, τιμώμενα πρόσωπα είναι ο Jason Blum, ο Al Gore, ο Dustin Hoffman, ο Ed Lachman και η πρωταγωνίστρια του “The Beguiled”, Nicole Kidman.