Ο Rian Johnson δουλεύει ήδη την Star Wars τριλογία του και δηλώνει πως «δεν κρατιέται» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Rian Johnson δουλεύει ήδη την Star Wars τριλογία του και δηλώνει πως «δεν κρατιέται»

Ειδήσεις | 24-11-2017 |

Μπορεί άπαντες να περιμένουμε το Επεισόδιο 8 από το σύμπαν του Star Wars αλλά η είδηση πως ο Rian Johnson έχει ήδη αναλάβει να γυρίσει μόνος του μια ολόκληρη τριλογία έχει ανοίξει την όρεξη σε όλους τους φαν.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Μεξικό ενόψει του «The Last Jedi» ο Johnson άνοιξε τα χαρτιά του για αυτή την τριλογία, τόνισε πως ήδη την δουλεύει και δήλωσε απίστευτα ενθουσιασμένος.

«Είμαι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά ήδη την δουλεύω. Αυτό που με εξιτάρει περισσότερο είναι ότι μπορώ να φτιάξω μια νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες απλωμένη σε τρεις ολόκληρες ταινίες στον κόσμο του StaR Wars. Η ανυπομονησία μου να το προχωρήσω είναι τεράστια, δεν κρατιέμαι», δηλώνει ο Rian Johnson που πριν καλά καλά παιχτεί το «The Last Jedi» σκέφτεται την επόμενη τριλογία από το εν λόγω σύμπαν.

Τις δηλώσεις του Johnson σχολίασε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy που μάλιστα δήλωσε πως η τριλογία του Johnson θα έχει κάτι «σκοτεινό» μέσα της. «Είναι πολυ δημιουργικός. Το να τον βλέπω να γυρίζει το «The Last Jedi» ήταν μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις τις ζωής μου. Ο Rian θα κάνει απίστευτα πράγματα πάνω στη σκοτεινή θεματική της νέας τριλογίας», είπε η Kennedy

Διαβάστε περισσότερα για: , ,