Ο Park Chan-wook ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε βιβλίο του John le Carre - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Park Chan-wook ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε βιβλίο του John le Carre

TV, Ειδήσεις | 6-11-2017 |

Ο Park Chan-wook είναι ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της τελευταίας 20ετίας. Από το καθηλωτικό “Oldboy” μέχρι το πρόσφατο “The Handmaiden” ο Park Chan-wook έχει αποδείξει πως, ανεξάρτητα με το αν αρέσουν σε κάποιον οι ταινίες του, είναι ένας ανήσυχος δημιουργός που κάθε του νέα ταινία αποτελεί γεγονός για τους απανταχού φίλους του κινηματογράφου. Ακολουθώντας τις τάσσεις της εποχής, ο νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στη μικρή οθόνη ώστε να μεταφέρει σε τηλεοπτική σειρά το βιβλίο του John le Carre “The Little Drummer Girl”.

Στο βιβλίο πρωταγωνιστεί η, βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, Charlie η οποία κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Εκεί θα γνωρίσει τον Joseph, ένα γοητευτικό πράκτορα των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών ο οποίος θα τη στρατολογήσει ώστε να εξουδετερώσουν τον αρχηγό μιας εξτρεμιστικής Παλαιστινιακής οργάνωσης. Έτσι, η Charlie θα βρεθεί να παίζει το ρόλο μιας διπλής πράκτορα χωρίς όμως να είναι σίγουρη για το ποιόν εμπιστεύεται πραγματικά. Όπως έγινε γνωστό, η Florence Pugh, η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο “Lady Macbeth”, θα παίξει το ρόλο της Charlie χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Chan-wook θα σκηνοθετήσει και τα έξι επεισόδια της σειράς για λογαριασμό του AMC. Το 1984 ο George Roy Hill είχε σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου με την Diane Keaton στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2018 ή στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,