Ο Ντένις Βιλνέβ εξήγησε γιατί το Blade Runner 2049 δεν τα πήγε καλά στις εισπράξεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ντένις Βιλνέβ εξήγησε γιατί το Blade Runner 2049 δεν τα πήγε καλά στις εισπράξεις

Ειδήσεις | 24-11-2017 |

Παρά το γεγονός ότι το Blade Runner 2049 πήρε αποθεωτικές κριτικές σε όλο τον κόσμο και υπήρξε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της τρέχουσας σεζόν, η εμπορική πορεία του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι παραγωγοί του.

Αν και τα 252,5 εκάτ. δολάρια των εισπράξεων που έκανε η ταινία του Βιλνέβ δεν τα λες και λίγα λεφτά, το αρχικό μπάτζετ των 150 εκατομυρίων έκανε τους παραγωγούς να προσδοκούν πολύ ανώτερες εισπράξεις.

Ο Βιλνέβ, μιλώντας στο Yahoo Entertainment, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ταινία του δεν έκανε την αναμενόμενη πορεία στο Box Office. «Δεν ξέρω τους λόγους, το ψάχνω ακόμα. Είχα τις καλύτερες κριτικές της ζωής μου. Καμία ταινία δεν έχει γίνει υποδεχτή με τόσο ενθουσιασμό. Ταυτόχρονα, οι εισπράξεις είναι απογοητευτικές και αυτό είναι μια αλήθεια γιατί τέτοιου τύπου ταινίες είναι πανάκριβες. Και πάλι έβγαλε τόνους από λεφτά αλλά δεν ήταν αρκετό. Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους είναι ο κόσμος δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το σύμπαν του Blade Runner. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η διάρκεια της ταινίας. Δεν ξέρω, είναι μυστήριο», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Ο Καναδός κατέληξε λέγοντας πως η καλύτερη επιβράβευση για αυτόν ήταν οι αντιδράσεις του Χάρισον Φορντ και του Ρίντλεϊ Σκοτ όταν είδαν την ταινία: «Όταν ο Χάρισον Φορντ είδε την τελική έκδοση της ταινίας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι περήφανο που έπαιξε σε αυτή. Για μένα αυτό το τηλεφώνημα άξιζε όλα τα λεφτά του κόσμου. Επίσης, όταν ο Ρίντλεϊ Σκοτ μου είπε ότι αγάπησε την ταινία καιμ μου εξήγησε γιατί ένιωσα ευλογημένος. Μετά από αυτό ήξερα ότι μπορούσα να δείξω την ταινία και στον υπόλοιπο κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα για: