Ο κινηματογραφιστής του Justice League ελπίζει να κυκλοφορήσει η Director's Cut εκδοχή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο κινηματογραφιστής του Justice League ελπίζει να κυκλοφορήσει η Director’s Cut εκδοχή

Ειδήσεις | 24-11-2017 |

Ο Ζακ Σνάιντερ έχει πολλούς εχθρούς αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι που εκτιμούν την σκηνοθετική του οπτική. Η τελευταία ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, «Justice League» δεν… ενθουσίασε και ιδιαίτερα ωστόσο το γεγονός ότι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως η ταινία έχει δεχθεί μπόλικες παρεμβάσεις προκειμένου να απομακρυνθεί από το ύφος του Σνάιντερ, έχει δημιουργήσει ένα μίνι ιντερνετικό κίνημα.

Συγκεκριμένα, κάτι παραπάνω 70.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει σε μια διαδικασία online συλλογής υπογραφών με αίτημα να δει το φως της δημοσιότητας η Director’s Cut εκδοχή του «Justice League» προκειμένου γίνει κατανοητό το τι ακριβώς θα ήθελε να γυρίσει ο Ζαν Σνάιντερ.

Ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους αυτού του αιτήματος είναι και ο ίδιος ο επικεφαλής κινηματογραφιστής του «Justice League», Φαμπιάν Βάγκνερ, ο οποίος άλλωστε δηλώνει θαυμαστής τόσο των Director’s cut εκδοχών των «300« και «Watchmen» όσο και του «Batman v Superman: Dawn of Justice».

Ο Βάγκνερ, μιλώντας στο Hollywood Reporter, τόνισε: «Η ταινία είναι μικρότερη σε διάρκεια από όσο θα περίμενα. Έχουν γυριστεί σκηνές που δεν μπήκαν ποτέ. Πραγματικά, θέλω να δω την Director’s cut εκδοχή, θα περιλαμβάνει σίγουρα πράγματα που έχουμε γυρίσει».

Για να ξεκαθαρίσει πάντως: «Λατρεύω τις Director’s cut εκδοχές των ταινιών του Σνάιντερ. Μου αρέσει που είναι μεγάλες σε διάρκεια. Είναι ό,τι πρέπει γιατί έχουν όσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει η αφήγηση της ιστορίας. Ποτέ δεν έχω δει μια Director’s cut ταινία του Σνάιντερ και να έχω δυσανασχετήσει με τη διάρκεια της. Ακόμα και αν ξεπερνάνε τις τρεις ώρες, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα».

Διαβάστε περισσότερα για: