Ο Kevin Spacey «σβήνεται» από όλες τις σκηνές της τελευταίας του ταινίας! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Kevin Spacey «σβήνεται» από όλες τις σκηνές της τελευταίας του ταινίας!

Ειδήσεις | 9-11-2017 |

Μια πρωτόγνωρη απόφαση, αντίστοιχη των καιρών που διανύει το Hollywood, πήραν οι δημιουργοί της ταινίας «All The Money In The World», η οποία έχει ήδη γυριστεί και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες του πλανήτη στις 22 Δεκέμβρη.

Στην ταινία έχει παίξει ο Kevin Spacey, υποδυόμενος τον πάμπλουτο μεγιστάνα J. Paul Getty. Ο Spacey όμως, που πρέπει να ζει κανείς σε άλλο πλανήτη για να μην γνωρίζει πως είναι το πρόσωπο των ημερών στο Hollywood, είναι πλέον ανεπιθύμητος από την παραγωγή της ταινίας. Υπό άλλες συνθήκες αυτό δεν θα σήμαινε τίποτα: η ταινία έχει ολοκληρωθεί, οπότε τι θα μπορούσε να γίνει; Όμως, οι δημιουργοί της ταινίας είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την ταινία, αρκεί να μην εμφανιστεί σε αυτή ο Spacey.

Έτσι, ο σκηνοθέτης της ταινίας Ridley Scott, καλείται να ξαναγυρίσει τις σκηνές στις οποίες έπαιζε ο Spacey και να αντικαταστήσει τον χαρακτήρα του με άλλο ηθοποιό. Και όλα αυτά μόλις ένα μήνα και κάτι πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας!

Ο Ridley Scott έχει ήδη αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Spacey, ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλού είχε μεταμορφωθεί σε άλλο πρόσωπο κυριολεκτικά, με τον Christopher Plummer. Μάλιστα, ο Scott φέρεται να προτιμούσε εξαρχής τον Plummer για τον συγκεκριμένο ρόλο και όχι τον Spacey.

Το «καλό» για τον Scott είναι ότι ο συνολικός χρόνος εμφάνισης του Spacey στην ταινία είναι κάτω από 20 λεπτά οπότε το υλικό που πρέπει να (ξανά)γυρίσει και να μοντάρει δεν είναι και τόσο μεγάλο. Το κακό είναι φυσικά πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του και προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι εφόσον η παραγωγή του «All The Money In The World» πήρε αυτή την απόφαση δεν μετέφερε για μερικούς μήνες αργότερα την πρεμιέρα της ταινίας.

Όπως και να έχει, το «All The Money In The World» αποκτά πλέον παραπάνω ενδιαφέρον και σε μια περίοδο που άπαντες περίμεναν πως και πως την κυκλοφορία του «Star Wars: The Last Jedi», η ταινία του Scott κερδίζει και αυτή ένα μικρό έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,