Ο Jon Bernthal «καρφώνει» τον Kevin Spacey: «Είναι ένας νταής» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jon Bernthal «καρφώνει» τον Kevin Spacey: «Είναι ένας νταής»

Ειδήσεις | 10-11-2017 |

Ο Jon Bernthal συνεργάστηκε με τον Kevin Spacey στο πρόσφατο «Baby Driver» του Edgar Wright και όπως δήλωσε οι αναμνήσεις του από αυτόν δεν είναι και οι καλύτερες. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ο Bernthal τονίζει πως δεν του προκάλεσαν ιδιαίτερη έκπληξη τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Spacey με βάση τις εντυπώσεις που αποκόμισε από αυτόν.

«Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων συνυπήρξαμε ελάχιστα αλλά αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός για να δημιουργήσω μια πολύ κακή εντύπωση. Μου έδωσε την εικόνα ενός νταή. Συμπεριφερόταν πραγματικά πολύ άσχημα σε κάποιους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στα γυρίσματα», είπε ο Bernthal για να συνεχίσει:

«Θυμάμαι ότι μερικές φορές σκεφτόμουν πως αν αυτή τη συμπεριφορά την είχε απέναντι σε μια γυναίκα θα είχα παρέμβει σίγουρα. Χάρηκα που δεν χρειάστηκε να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του στα γυρίσματα. Έχασα έναν τόνο σεβασμού προς το πρόσωπό του μετά από αυτή την εμπειρία».

Ο Bernthal κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω ότι θα ήταν πολύ λάθος να σχολιάσω κάτι παραπάνω σχετικά με αυτόν χωρίς να γνωρίζω. Όπως και να έχει είναι το είδος ανθρώπου που προσωπικά δεν μπορώ να σεβαστώ και αυτό ήταν μια τεράστια απογοήτευση για εμένα».

Διαβάστε περισσότερα για: , ,