Ο Harvey Weinstein προσλάμβανε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να παρακολουθούν τα θύματα των επιθέσεών του! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Harvey Weinstein προσλάμβανε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να παρακολουθούν τα θύματα των επιθέσεών του!

Ειδήσεις | 8-11-2017 |

Νέο σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Harvey Weinstein, που αποκάλυψε και πάλι ο New Yorker και ο δημοσιογράφος Ronan Farrow που είχε ερευνήσει τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων κατά του διαβόητου παραγωγού.

Σύμφωνα με νέο άρθρο του New Yorker, ο Weinstein είχε προσλάβει από το 2016 δύο εταιρείες ιδιωτικής παρακολούθησης, την Kroll αλλά και την Black Cube, που απασχολεί βετεράνους πράκτορες της Mosad και άλλων Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, για να παρακολουθούν και να σιγάσουν τα θύματα των επιθέσεών του!

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ από την Black Cube είχαν συναντηθεί επανειλημμένα με τη Rose McGowan, που κατηγορώντας τον Weinstein για βιασμό πρωτοστάτησε στις κατηγορίες εναντίον του. Ένας ντετέκτιβ μάλιστα υποκρίθηκε τον συνήγορο γυναικείων δικαιωμάτων προκειμένου να μιλήσει με την McGowan και ηχογράφησε τουλάχιστον 4 συνομιλίες μαζί της! Ο ίδιος ντετέκτιβ επικοινωνούσε με δημοσιογράφου με στόχο να μάθει ποιες γυναίκες μιλούσαν στον Τύπο, ενώ ο Weinstein κατηύθυνε δημοσιογράφους να παίρνουν συνεντεύξεις από θύματα και να του αναφέρουν τις λεπτομέρειες.

Ο Farrow επίσης δήλωσε ότι όσο ερευνούσε την υπόθεση Weinstein, λάμβανε «απειλητικά και προειδοποιητικά μηνύματα» από την πλευρά του Weinstein, όπως και ότι απειλήθηκε για μήνυση από τον δικηγόρο του. «Η μηχανή αυτή ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη για να καταφέρει να κρατήσει τα πράγματα κρυφά για τόσο καιρό – νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να ειπωθούν για το πόσο μακριά πήγαινε αυτό», λέει ο Farrow.

Διαβάστε περισσότερα για: ,