Ο Έντι Ρέντμεϊν και η Φελίσιτι Τζόουνς επιστρέφουν ως πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο ‘The Aeronauts’ της Amazon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Έντι Ρέντμεϊν και η Φελίσιτι Τζόουνς επιστρέφουν ως πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο ‘The Aeronauts’ της Amazon

Ειδήσεις | 28-11-2017 |

Ο Tom Harper του “War & Peace” θα σκηνοθετήσει ένα σενάριο του Jack Thorne.

Το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οδηγού αερόστατων Amelia Wren (που θα ερμηνεύσει η Jones) και του επιστήμονα James Glaisher (Redmayne) ο οποίος, το 1862 ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι για να ανακαλύψει τα μυστικά των ουρανών. Πέταξαν ψηλότερα με αερόστατο από οποιονδήποτε άλλο μέχρι τότε. Έκαναν ανακαλύψεις που κόβουν την ανάσα, αλλά καθώς ανέβαιναν στα υψηλότερα σημεία της ατμόσφαιρας, αναγκάστηκαν σε έναν επικό αγώνα για επιβίωση.

Οι Todd Lieberman και David Hoberman της Mandeville Films θα είναι παραγωγοί, καθώς και ο Harper.

Η Amazon επικράτησε τελικά στο πρότζεκτ τον περασμένο χειμώνα, μετά από έντονη ζήτηση. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει η παραγωγή.

Ο Redmayne, που κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Stephen Hawking στη “Θεωρία των Πάντων”, είναι τώρα ο πρωταγωνιστής του spinoff του Χάρι Πότερ, “Φανταστικά Ζώα και πού βρίσκονται”. Αυτή τη στιγμή είναι στα γυρίσματα της συνέχειας, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, που προγραμματίζεται για τον επόμενο Νοέμβριο.

Η Jones κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ για το ρόλο της ως Jane Hawking στην “Θεωρία των Πάντων”. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο “Star Wars: Rogue One”.