Ο Christopher Plummer μιλάει για την αντικατάσταση του Kevin Spacey στο "All the Money in the World" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christopher Plummer μιλάει για την αντικατάσταση του Kevin Spacey στο “All the Money in the World”

Ειδήσεις | 14-11-2017 |

Ο Christopher Plummer μίλησε σε σχέση με την αντικατάσταση του Kevin Spacey στο επερχόμενο θρίλερ του Ridley Scott “All the Money in the World”. Μετά από πολυάριθμους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης κατά του Spacey, η Sony και ο σκηνοθέτης Scott ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα γυρίσουν ξανά πολλές σκηνές όπου ο ηθοποιός αναμενόταν να παίξει τον δισεκατομμυριούχο John Paul Getty.

“Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό αυτό που του συνέβη”, δήλωσε ο Plummer. “Ο Κέβιν είναι εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και είναι πολύ λυπηρό. Είναι πραγματικά κρίμα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω”.

Ο Plummer είπε ο Scott του τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα για να του προσφέρει τον ρόλο.

“Δεν είναι μια απλή αντικατάσταση. Ξεκινάμε από την αρχή”, είπε ο Plummer. “Αν και η κατάσταση είναι πολύ λυπηρή. Λυπάμαι για αυτό που συνέβη στον Kevin, αλλά τι μπορώ να κάνω; Έχω έναν ρόλο. Θαυμάζω τον Ridley Scott και θα ενθουσιαζόμουν να κάνω ταινία μαζί του. Και έτσι σκέφτηκα, αυτό είναι. Πριν από καιρό ήμουν σε διαμάχη για τον ρόλο. Έτσι ήμουν εξοικειωμένος με αυτόν, και έπειτα ο Ridley ήρθε σε μένα, και συμφώνησα”.

Η ταινία αναμένεται να ανοίξει στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι επαναλήψεις γυρισμάτων, που ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου, αναμένεται να κοστίζουν εκατομμύρια.

Ο Mark Wahlberg, ο οποίος παίζει τον δικηγόρο του J. Paul Getty, και η Michelle Williams, η μητέρα του John Paul Getty III, επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία, και ο Plummer επιβεβαίωσε ότι οι δυο θα συμμετάσχουν στις επαναλήψεις των γυρισμάτων.

“Παρέμειναν και συμφώνησαν να το κάνουν ξανά”, είπε. “Είναι αξιοσημείωτο. Όλα αυτά είναι αξιοσημείωτα”.

Σε σενάριο του David Scarpa, το “All the Money in the World”, επικεντρώνεται στην απαγωγή του 1973 στην Ιταλία του J. Paul Getty III, του επαναστατικού έφηβου εγγονού του δισεκατομμυριούχου J. Paul Getty, που δεν πλήρωνε τα 17 εκατομμύρια λύτρα που ζητούσαν οι απαγωγείς.