Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γίνεται σειρά από την Amazon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γίνεται σειρά από την Amazon

Ειδήσεις | 15-11-2017 |

H Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει σειρά βασισμένη στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», με δέσμευση στην παραγωγή για πολλές σεζόν. Μεταφορά των best-seller, εμβληματικών μυθιστορημάτων του J.R.R. Tolkien έχει στο σκαρί η γνωστή υπηρεσία streaming, σε συνεργασία με την Tolkien Estate και την Warner Bros. Television.

Τοποθετημένη στη Μέση Γη, η σειρά θα εξερευνήσει νέες ιστορίες και πλοκές που προηγούνται χρονικά της «Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού». Η συμφωνία περιλαμβάνει και μια πιθανή spin-off σειρά, όχι όμως και το «Σιλμαρίλλιον», την τρίτη μεγάλη δουλειά του Tolkien που λαμβάνει χώρα στη Μέση Γη και κοντινούς κόσμους, και δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατο του συγγραφέα της.

Οι τρεις κινηματογραφικές μεταφορές του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» από την New Line Cinema και τον σκηνοθέτη Peter Jackson απέφεραν ένα σύνολο περίπου 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκόσμια και κέρδισαν συνολικά 17 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου και του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Στοιχηματίζουμε ότι οι φαν του Tolkien ήδη τρίβουν τα χέρια τους με ανυπομονησία…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,