Είναι επίσημο: Η Lucasfilm ετοιμάζει ήδη νέα τριλογία Star Wars! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο: Η Lucasfilm ετοιμάζει ήδη νέα τριλογία Star Wars!

Ειδήσεις | 3-11-2017 |

Η τρέχουσα Star Wars τριλογία δεν θα είναι και η τελευταία στην μεγάλη μυθολογία του μακρινού γαλαξία που από τα τέλη των 70s προκύπτουν ταινίες. Όπως γνωστοποίησε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy μιλώντας στην εβδομαδιαία ιντερνετική σειρά «Star Wars Show», νέες ιστορίες βρίσκονται ήδη στα σκαριά προκειμένου να γυριστούν μετά το Επεισόδιο 9!

«Συζητάμε ήδη για τις ιστορίες από το σύμπαν του Star Wars για τα επόμενα δέκα χρόνια και για το πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Στα μελλοντικά στόρι, αυτά που θα έρθουν μετά το Επεισόδιο 9, θα βρίσκονται εκ νέου οι χαρακτήρες της Ρέι, το Πο και του Φιν αλλά ταυτόχρονα ψάχνουμε να δουλέψουμε με ανρθώπους που τους ενδιαφέρει να εισαχθούν στον κόσμο του Star Wars και να πάνε τις περιπέτειες σε μονοπάτια που δεν έχουμε πάει ακόμα. Και αυτό είναι συναρπαστικό αφού μιλάμε για έναν απέραντο γαλαξία πολύ, πολύ μακριά», ήταν τα λόγια της Kathleen Kennedy.

Φυσικά, το γεγονός ότι η Lucasfilm θα επιχειρούσε να γυρίσει άλλη μια τριλογία μετά το πέρας της τρέχουσας δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Ούτε ότι στην επόμενη τριλογία θα εμφανίζονται χαρακτήρες της προηγούμενης. Ωστόσο, άθελά της (;), η Kennedy έκανε ένα σπόιλερ αναφορικά με την άμεση τύχη των χαρακτήρων αυτής της τριλογίας.

Δείτε αναλυτικά της δηλώσεις της:

Διαβάστε περισσότερα για: ,
wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell