Εκτός “Transparent” ο Jeffrey Tambor - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εκτός “Transparent” ο Jeffrey Tambor

TV, Ειδήσεις | 20-11-2017 |

Ο Jeffrey Tambor, σύμφωνα με το Deadline, δεν θα επιστρέψει ως Maura Pfefferman στην επόμενη σεζόν του “Transparent”. Η είδηση έρχεται μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, κατά του βραβευμένου ηθοποιού, οι οποίες είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός “το να παίξω αυτό το ρόλο στο “Transparent” ήταν ένα από τα σπουδαιότερα προνόμια και μία από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές εμπειρίες της ζωής μου. Όπως όμως έγινε φανερό τις τελευταίες εβδομάδες αυτή η δουλειά δεν είναι πια αυτή που επέλεξα πριν 4 χρόνια. Έχω ήδη δηλώσει ότι ζητώ συγγνώμη στην περίπτωση που κάποια συμπεριφορά μου θεωρήθηκε από κάποιον ως επιθετική αλλά το ότι σκόπιμα θα μπορούσα να παρενοχλήσω κάποιον είναι απολύτως αναληθές. Με δεδομένη την ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο πλατό, δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να επιστρέψω στη σειρά”.

Η τέταρτη σεζόν του “Transparent” προβλήθηκε από το Amazon τον Σεπτέμβρη ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της. Σύμφωνα πάντως με το Deadline, υπό το βάρος των κατηγοριών, ήδη θεωρούνταν δεδομένο πως ο Jeffrey Tambor δεν θα επιστρέψει σε αυτή.

Διαβάστε περισσότερα για: ,