Διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της Meryl Streep στο "The Post" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της Meryl Streep στο “The Post”

Ειδήσεις | 28-11-2017 |

Μία από τις τελευταίες ταινίες που προορίζονται για την οσκαρική κούρσα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είναι το “The Post”, το βασισμένο σε αληθινή ιστορία δράμα του Steven Spielberg για τους “Φακέλους του Πενταγώνου”.

Αν και κριτικές δεν έχουν αρχίσει ακόμα να δημοσιεύονται, οι πρώτες εντυπώσεις από τους κριτικούς είναι αρκετά ενθουσιώδεις, και ιδίως για την ερμηνεία της Meryl Streep, που απ’ ότι φαίνεται θα βρεθεί για 21η φορά στην καριέρα της υποψήφια για Όσκαρ.

Το IndieWire έκανε λόγο για “το καλύτερο φιλμ του Spielberg από την εποχή του “Munich”, ενώ ξεχώρισε την ερμηνεία της Streep ως μια από τις καλύτερες της καριέρας της, όπως ακριβώς επεσήμανε και το Vox. Το Twitter και τα υπόλοιπα social media κριτικών που είδαν την ταινία είναι γεμάτα από διθύραμβους για την ερμηνεία της: “Αυτό που κάνει η Meryl Streep σε αυτήν την ταινία, να χτίζει τον χαρακτήρα της με κάθε ατάκα, κίνηση και χειρονομία, είναι, ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, εκθαμβωτικό”.

Το “The Post” επικεντρώνεται γύρω από την ανορθόδοξη συνεργασία μεταξύ της Katherine Graham (Meryl Streep), εκδότριας της Washington Post και πρώτης γυναίκας εκδότριας μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας, και του δημοσιογράφου Ben Bradlee (Tom Hanks), στην προσπάθειά τους να δημοσιεύσουν τους περιβόητους “Φακέλους του Πενταγώνου” και να αποκαλύψουν την αλήθεια για την ανάμειξη της Αμερικής στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το σενάριο συνυπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ για το “Spotlight”, Josh Singer, και το εξαιρετικό ensemble cast περιλαμβάνει τους Alison Brie, Carrie Coon, Bob Odenkirk και Bruce Greenwood. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 22 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,