Διάσημοι σταρ διαβάζουν στον Jimmy Kimmel mean tweets για τα γενέθλια του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διάσημοι σταρ διαβάζουν στον Jimmy Kimmel mean tweets για τα γενέθλια του

Ειδήσεις | 14-11-2017 |

Ο Jimmy Kimmel γιόρτασε τα 50α του γενέθλια στο τελευταίο επεισόδιο του “Jimmy Kimmel Live” με έναν κάπως… ανορθόδοξο αλλά σίγουρα διασκεδαστικό τρόπο: ακούγοντας μια πλειάδα διάσημων σταρ, μεταξύ των οποίων η Jennifer Lawrence, o Chris Hemsworth, η Halle Berry, o Jeff Bridges, o Michael Keaton και ο David Letterman, να του διαβάζουν mean tweets που προορίζονται για τον ίδιο!

Πρόκειται φυσικά για παραλλαγή του διάσημου κομματιού του show του Kimmel, Mean Tweets, όπου διάσημοι διαβάζουν τα κακοπροαίρετα και απαίσια πράγματα που ποστάρουν γι’ αυτούς οι χρήστες του Twitter.

Μεταξύ των σταρ που εμφανίστηκαν στο σπέσιαλ επεισόδιο ήταν και η Kim Kardashian West, που διάβασε το tweet του συζύγου της, Kanye West: «Jimmy Kimmel, βάλε τον εαυτό σου στη θέση μου… Ω όχι, αυτό θα σήμαινε ότι θα είχες πολλές ωραίες γκόμενες στη ζωή σου». Η Kim απάντησε σε αυτό: «Δίκαιο point, Kanye». Το tweet αυτό έρχεται από το 2013 και αποτελεί κομμάτι του κύματος οργής που εξαπέλυσε ο West εναντίον του Kimmel στο Twitter, όταν ο δεύτερος διακωμώδησε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο rapper για τη θέση του στη βιομηχανία της μόδας.

Δείτε όλα τα Mean Tweets κατά του Jimmy Kimmel εδώ:

Διαβάστε περισσότερα για: ,