Το «Creed 2» θα έχει στοιχεία από το «Rocky 4»! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Creed 2» θα έχει στοιχεία από το «Rocky 4»!

Ειδήσεις | 10-11-2017 |

Το σίκουελ του «Creed» (που μπορεί να ονομαστεί «Creed 2» αλλά ταυτόχρονα θα είναι και η 8η ταινία της σειράς «Rocky»…) θα πρόκειται για μια ταινία που θα χωθεί στα χωράφια του θρυλικού «Rocky 4».

Ο Dolph Lundgren αναμένεται να εμφανιστεί εκ νέου στον ρόλο του φημισμένου Ivan Drago, του Ρώσου μποξέρ που τα είχε βάλει στα 80s με τον Rocky ενώ φυσικά θα εμφανιστεί ξανά και ο (σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινία) Sylvester Stallone στον ρόλο του Rocky.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το σενάριο θα κινείται γύρω από έναν αγώνα μποξ που θα δώσει ο Adonis Creed, που θα τον «ζωντανέψει» για μια ακόμα φορά ο Michael B Jordan, με τον γιο του Ivan Drago!

Το ποιος θα υποδύεται τον γιο του Ivan Drago δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο αγωνιστής του MMA, Sage Northcutt.

Ο Northcutt τόνισε σε μια συνέντευξή του: «Το “Creed 2” θα γυριστεί σύντομα και εγώ πήγα σε μια οντισιόν ελπίζοντας να παίξω στην ταινία. Θα μου άρεσε πολύ να υποδυθώ τον γιο του Ivan Drago, θα είχε πολύ πλάκα».

Θα καταφέρει άραγε το «Creed 2» να διατηρήσει το στυλ της πρώτης ταινίας, που με την σειρά της προσομοίαζε στο πρώτο «Rocky» ή θα πάρει το στυλ του «Rocky 4»; Ας ελπίσουμε να καταφέρει να ισορροπήσει σε αυτό το λεπτό σκοινί με επιτυχία…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,