Το "Avengers 4” θα είναι το τέλος του MCU όπως το ξέρουμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Avengers 4” θα είναι το τέλος του MCU όπως το ξέρουμε

Ειδήσεις | 27-11-2017 |

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το “Avengers 4” θα κλείσει τον κύκλο που άνοιξε για το MCU η ταινία “Iron Man” η οποία κυκλοφόρησε το 2008. Μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί ότι το sequel του “Spider-Man: Homecoming” θα είναι η πρώτη ταινία της επόμενης περιόδου του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Τώρα, ο επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige δήλωσε στο Vanity Fair ότι το “Avengers 4” θα είναι κάτι τελείως καινούργιο για το είδος των superhero ταινιών καθώς θα δώσει ένα τέλος. Από εκεί και πέρα επιβεβαίωσε πως θα μιλάμε για δύο ουσιαστικά περιόδους. Αυτή που υπήρξε πριν την ταινία και αυτή που θα ακολουθήσει καθώς πολλοί ήρωες δεν θα επιστρέψουν στο μέλλον. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην επόμενη φάση έχουν σκοπό να παρουσιάσουν νέους καινούργιους, χρονικά και χωρικά, κόσμους αφού το studio έχει τα δικαιώματα για περισσότερους από 7,000 χαρακτήρες.

Αυτό φυσικά δεν μας εκπλήσσει καθώς και ο Chris Hemsworth, πρόσφατα, είχε δηλώσει σχετικά με την ταινία ότι θα είναι η τελευταία όπου θα εμφανιστούν μαζί όλοι οι χαρακτήρες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα ενώ στη συνέχεια, η Scarlett Johansson, είχε δηλώσει ότι αισθάνεται χαρά για την επόμενη γενιά. Βέβαια, το σίγουρο είναι πως δεν θα κρεμάσουν όλοι οι υπάρχοντες ήρωες τα παπούτσια τους καθώς είναι ήδη γνωστό πως και ο Spiderman του Tom Holland αλλά και οι Guardians of the Galaxy αναμένονται να επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες με νέες ταινίες.

Προς το παρόν βέβαια κάντε λίγο υπομονή καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται το πρώτο teaser του “Avengers: Infinity War”.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,