Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του David Lynch θα αποκαλύπτει την εσωτερική ιστορία της ζωής πίσω από την τέχνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του David Lynch θα αποκαλύπτει την εσωτερική ιστορία της ζωής πίσω από την τέχνη

Ειδήσεις | 28-11-2017 |

Μπορεί να μην ξαναδούμε σύντομα περισσότερα επεισόδια Twin Peaks, (ή και ποτέ ξανά), αλλά ο David Lynch δεν σταματά να δημιουργεί. Το τελευταίο του έργο μοιάζει να είναι ένα από τα πιο προσωπικά του: Το “Room to Dream”, ένα απομνημονεύμα που συνυπογράφεται με την Kristine McKenna. Θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα αποκαλύψει “την εσωτερική ιστορία της ζωής πίσω από την τέχνη”.

Ακολουθεί η πλήρης σύνοψη:

«Σε αυτά τα απομνημονεύματα, ο David Lynch, συν-δημιουργός του Twin Peaks, σεναριογράφος και σκηνοθέτης πρωτοποριακών ταινιών όπως το “Eraserhead”, ο “Άνθρωπος-Ελέφαντας”, το “Blue Velvet” και το “Mulholland Drive”, ανοίγεται σχετικά με μια ζωή εξαιρετικής δημιουργικότητας, τις φιλίες που έχει κάνει κατά την πορεία του, και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει -μερικές φορές με επιτυχία, άλλες φορές όχι- για να φέρει σε πέρας τα σχέδιά του.

Όντας απομνημόνευμα και αυτοβιογραφία την ίδια στιγμή, το ‘Room to Dream’ συνυφαίνει τις σκέψεις του Lynch για τη ζωή του με την ιστορία εκείνων των χρόνων, όπως την είπε η Kristine McKenna, αντλώντας από εκτεταμένες και εκρηκτικές συνεντεύξεις με ενενήντα φίλους του Lynch, συγγενείς, ηθοποιούς, μουσικούς και συνεργάτες. Ο Lynch αποκρίνεται σε κάθε ανάμνηση και αποκαλύπτει την εσωτερική ιστορία της ζωής πίσω από την τέχνη».

Η πρώτη έκδοση του “Room to Dream” θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου 2018, με 512 σελίδες.