Ο Joseph Cross συνεργάζεται με τον James Ponsoldt στην πρώτη του ταινία "Summer Night" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Joseph Cross συνεργάζεται με τον James Ponsoldt στην πρώτη του ταινία “Summer Night”

Ειδήσεις | 14-11-2017 |

Ο Joseph Cross θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στο indie δράμα “Summer Night”. Ο σκηνοθέτης του “Ονειρεμένου Τώρα”, James Ponsoldt θα είναι παραγωγός της ταινίας.

Ο Ellar Coltrane του “Boyhood”, η Analeigh Tipton και ο Justin Chatwin θα πρωταγωνιστούν στην ταινία. Ο Callan McAuliffe, ο Ian Nelson, ο Hayden Szeto, η Lana Condor, η Έλενα Καμπούρη, ο Bill Milner, η Melina Vidler, η Ella Hunt και η Victoria Justice συμπληρώνουν το cast.

Η Tara Ansley και ο Joseph Cross θα είναι επίσης παραγωγοί.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μιας νύχτας, ακολουθώντας μια στενή ομάδα νέων μουσικών, καθώς παλεύουν με την δοκιμασία της πρώτης αγάπης και τις δημιουργικές τους φιλοδοξίες.

Ο Cross έχει ερμηνεύσει ρόλους στο θρίλερ “Mindhunter” του Netflix και στο “Big Little Lies” του HBO. Εμφανίστηκε επίσης στα “Lincoln” και “Milk”.

Οι προηγούμενες σκηνοθετικές δουλειές του Ponsoldt περιλαμβάνουν τα “The Circle”, “Το Τέλος του Δρόμου” και “Το Ονειρεμένο Τώρα”. Για την τηλεόραση έχει επίσης σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια του “Master of None” για το Netflix και του “Shameless” για το Showtime.