Το τρίτο μέρος του Guardians of The Galaxy θα ξεκίνησει την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το τρίτο μέρος του Guardians of The Galaxy θα ξεκίνησει την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe

Ειδήσεις | 18-10-2017 |

Πάρα τις όποιες φήμες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και θέλουν το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να πλησιάζει το σημείο λήξης του, ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel, μαζί με τον σκηνοθέτη των Guardians of The Galaxy, James Gunn, προέβησαν σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα. Επίσης, ο Gunn έδωσε μια μικρή αλλά τόσο σημαντική πληροφορία ώστε να εξάψει τη φαντασία των οπαδών των συγκεκριμένων ταινιών, σύμφωνα με την οποία το τρίτο μέρος του Guardians of The Galaxy θα αποτελέσει το σημείο έναρξης της νέας ιστορίας του εν λόγω σύμπαντος.

Η όλη παρεξήγηση ξεκίνησε όταν τις προάλλες ο Feige σε μια συνέντευξή του στο Uproxx μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι δύο επόμενες ταινίες των Avengers θα αποτελέσουν την κλιμάκωση των όσων έχουμε δει ως τώρα στη σειρά. Το τέλος, δηλαδή, της ιστορίας που βρίσκει τους Avengers αντίπαλους με τον Thanos και την έναρξη μιας νέας περιπέτειας για την ομάδα υπερηρώων. Καθώς, επίσης, τα συμβόλαια των ηθοποιών λήγουν το ’19, θα χρειαστούν ανανέωση ή αντικατάσταση από νέα, φρέσκα πρόσωπα τα οποία θα συνεχίσουν την εποποιία.

Η δήλωση του Feige οδήγησε τη διαδικτυακή κοινότητα σε υστερία και τότε επενέβη ο James Gunn για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δώσει και ένα συμβολικό “δωράκι” στους φανς. Μέσω Twitter, επεσήμανε πως το τέλος της Marvel στη μεγάλη οθόνη δεν πρόκειται να έρθει σύντομα και πως όλα θα ξεκινήσουν με την τρίτη συνέχεια του Guardians of The Galaxy.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,