Ο Kevin Spacey δεν θα παραλάβει βραβείο απο την International Television Academy – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Kevin Spacey δεν θα παραλάβει βραβείο απο την International Television Academy

Ειδήσεις | 31-10-2017 |

Η International TV Academy ανακοίνωσε σήμερα σε δήλωσή της ότι «υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων αποφάσισε να μην τιμήσει τον Kevin Spacey με το 2017 International Emmy Founders Award», το οποίο προγραμμάτιζε να του απονείμει.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση από τον πρωταγωνιστή του “House of Cards” και δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στον ηθοποιό Anthony Rapp, στην ηλικία των μόλις 14 χρόνων! Ο Spacey απολογήθηκε δημόσια δίχως όμως να παραδέχεται ότι θυμόταν την επίθεση, δηλώνοντας παράλληλα ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του, σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα coming outs που έχουμε δει ποτέ.

Αποτέλεσμα της δημόσιας κατακραυγής ήταν επίσης και η απόφαση του Netflix να μην ανανεώσει την επόμενη σεζόν του “House of Cards”, με την επερχόμενη 6η σεζόν να είναι και η τελευταία.

Ο ηθοποιός θα παραλάμβανε το βραβείο στην 45η τελετή απονομής των Βραβείων Emmy στις 20 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, με προηγούμενους παραλήπτες του βραβείου να είναι μεταξύ άλλων ο Steven Spielberg, o J.J. Abrams και η Shonda Rimes.

Διαβάστε περισσότερα για: ,