Ο Jean-Claude Van Damme υποδύεται τον εαυτό του (στο περίπου...) στο νέο σίριαλ της Amazon (video) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jean-Claude Van Damme υποδύεται τον εαυτό του (στο περίπου…) στο νέο σίριαλ της Amazon (video)

Ειδήσεις | 20-10-2017 |

Στις 18 Οκτώβρη ο Jean-Claude Van Damme, το πάλαι ποτέ πρωτοκλασσάτο όνομα των action b-movies, ένας τύπος που πιο πολύ έμοιαζε με μάστερ των πολεμικών τεχνών παρά με ηθοποιό, έκλεισε τα 57. Δυο μέρες μετά, το πρώτο trailer της μεγάλης τηλεοπτικής του επιστροφής βρίσκεται στο internet. Και η αλήθεια είναι πως φαίνεται τρελά απολαυστικό.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Amazon show και ονομάζεται «Jean-Claude Van Johnson»! Έχει δηλαδή το όνομα του βασικού της πρωταγωνιστή τον οποίο υποδύεται ο Jean-Claude Van Damme!

Η βασική πλοκή έχει να κάνει με έναν αποτυχημένο ηθοποιό, του οποίου η καριέρα στην υποκριτική εξελίσσεται απλά σε μια «βιτρίνα» για το πραγματικό του επάγγελμα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο!

Με άλλα λόγια, ο Jean-Claude Van Damme τρολάρει τον εαυτό μέσα από ένα σίριαλ που όπως φαίνεται θα αποτελεί τον ορισμό της αυτοαποδόμησης.

Το πιλοτικό πρώτο επεισόδιο του σίριαλ είχε προβληθεί το καλοκαίρι του 2016 και εκρεμμούσε η έγκριση της Amazon για το αν θα συνεχίσει να παίζεται. Τελικά, αυτή ήρθε και στις 15 Δεκέμβρη το «Jean-Claude Van Johnson» ξεκινάει και επίσημα την πορεία του.

Δείτε εδώ το απολαυστικό trailer:

Διαβάστε περισσότερα για: