Ο Jared Leto αποθεώνει τον σκηνοθέτη του Suicide Squad 2 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jared Leto αποθεώνει τον σκηνοθέτη του Suicide Squad 2

Ειδήσεις | 17-10-2017 |

Η (ομολογουμένως πολύ κακή) παρουσία του Jared Leto στο (ομολογουμένως πολύ κακό) «Suicide Squad» έχει αποδοθεί πολλές φορές από τον ίδιο το ηθοποιό στο μοντάζ που υπέστη η ταινία πριν βγει στις αίθουσες. Ο ίδιος έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως το «πετσόκομμα» του μοντάζ στο αρχικό υλικό μετάλλαξε εντελώς την ταινία.

Το sequel ωστόσο του «Suicide Squad» θα γυριστεί από άλλο σκηνοθέτη. Ο David Ayer που γύρισε την πρώτη ταινία μετατέθηκε από το κινηματογραφικό στούντιο της DC στην σκηνοθεσία της ταινίας «Gotham City Sirens» (της ταινίας όπου θα πρωταγωνιστούν μαζί όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες από το σύμπαν του Batman) και το «Suicide Squad 2» το ανέλαβε ο Gavin O’Connor.

Ο O’ Connor, αφού τα πήγε καλά με τον Ben Affleck στο «The Accountant», θα επιχειρήσει να διορθώσει όσα πήγαν στραβά στην πρώτη ταινία και ο Jared Leto είναι αισιόδοξος πως θα τα πάει καλά.

«Πιστεύω ότι ο Gavin είναι απίστευτα ταλαντούχος και κατά την άποψή μου αποτελεί τον τέλειο σκηνοθέτη για «Suicide Squad 2». Είναι πολύ χαρισματικός και στ’ αλήθεια αγαπάω τη δουλειά του», είπε ο Leto για τον σκηνοθέτη.

Πάντως, παραμένει (αναπάντητο) ερώτημα αν το φιάσκο του πρώτου «Suicide Squad» είναι ευθύνη του σκηνοθέτη ή της παραγωγής. Το πιθανότερο πάντως είναι πως το φταίξιμο ανήκει μάλλον στην παραγωγή, οπότε η διόρθωση όσων πήγαν στραβά στο πρώτο μέρος μάλλον δεν είναι ζήτημα σκηνοθέτη.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Suicide Squad 2» αλλά οι εκτιμήσεις λένε το πιθανότερο είναι πως θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2019.