Ο Corey Feldman ένα βήμα πριν την αποκάλυψη όλης της κρυφής αλήθειας για την παιδοφιλία στο Χόλιγουντ – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Corey Feldman ένα βήμα πριν την αποκάλυψη όλης της κρυφής αλήθειας για την παιδοφιλία στο Χόλιγουντ

Ειδήσεις | 28-10-2017 |

Αγαπήθηκε από το κοινό ήδη από τα εφηβικά του χρόνια, με θρυλικές επιτυχίες τη δεκαετία του ’80 όπως “The Goonies”, “Stand by Me” και “The Lost Boys”, όμως ο δρόμος προς την αναγνωρισιμότητα και τη δημοφιλία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Από το 2013, ο ηθοποιός έχει καταγγείλει ότι ο ίδιος και ο εκλιπών συνάδελφος και φίλος του Corey Haim παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από άνδρες που δούλευαν στο Χόλιγουντ, με το δεύτερο σύμφωνα με το Feldman να έχει πέσει θύμα βιασμού από τα 11 του χρόνια. Αποφασίζοντας στον απόηχο μαζικών αποκαλύψεων σχετικά με την αποτρόπαια συμπεριφορά του Harvey Weinstein απέναντι σε γυναίκες, ο 46χρονος πλέον ηθοποιός ανέβασε ένα εφτάλεπτο βίντεο στο YouTube ανακοινώνοντας την αρχή μιας εκστρατείας για τη διάδοση της αλήθειας σχετικά με την παιδοφιλία στη Μέκκα του κινηματογράφου. Μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo, επιδιώκει να μαζέψει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση ενός ντοκιμαντέρ που θα αποκαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα για το θέμα αυτό, αλλά και για να καλύψει έξοδα ασφάλειας και νομικής προστασίας για τον ίδιο και την οικογένειά του για τη στιγμή που θα γνωστοποιήσει λεπτομέρειες για όσα γνωρίζει για αυτήν την αθέατη πλευρά του χώρου του θεάματος.

 

Ο Feldman ισχυρίζεται πως το σχέδιό του θα αλλάξει το κατεστημένο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και πως αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ενδέχεται να ξεσκεπαστεί κι ένα κύκλωμα παιδοφιλίας του οποίου τη δράση γνώριζε από τότε που ήταν παιδί. Επισημαίνει πως μπορεί να δώσει έξι ονόματα, ένα εκ των οποίων παραμένει ιδιαίτερα ισχυρό στο χώρο μέχρι και σήμερα, ενώ έχει και στοιχεία που συνδέουν όλη αυτήν την παιδεραστική δραστηριότητα με ένα συγκεκριμένο μεγάλο στούντιο. Στο βίντεο προτρέπει συνομήλικους συναδέλφους του που δούλεψαν την ίδια χρονική περίοδο μαζί του να μιλήσουν και οι ίδιοι για ανάλογα βιώματά τους. Μέχρι στιγμής, η όλη καμπάνια έχει μαζέψει πάνω από εκατό χιλιάδες δολάρια και μένει να φανεί αν το επόμενο διάστημα θα καλυφθεί ο στόχος.