Νέοι κόσμοι ανοίγονται στην σειρά "Westworld" με σαμουράι να αντικαθιστούν την Άγρια Δύση – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέοι κόσμοι ανοίγονται στην σειρά “Westworld” με σαμουράι να αντικαθιστούν την Άγρια Δύση

TV, Ειδήσεις | 6-10-2017 |

Σίγουρα, η ζωή στην άγρια Δύση ελκύει πολύ κόσμο, όπως μας έδειξε και η πρώτη σεζόν της σειράς «Westworld», όμως από ότι φαίνεται ο κόσμος είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να εξερευνήσει και άλλους κόσμους.

Οι φήμες γίνονται ολοένα και εντονότερες ότι στην επερχόμενη σεζόν της σειράς, πέρα από καουμπόηδες, θα μας δώσουν και μια γεύση από μεσαίωνα καθώς και την αρχαία Ρώμη!

Όσο η παραγωγή και τα γυρίσματα προχωράνε τόσες περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μερικές μέρες πριν οι δημιουργοί της σειράς Jonathan Nolan και Lisa Joy είπαν στο Vanity Fair ότι «έπρεπε να κρατήσουμε κάτι και για την 2η σεζόν» όταν ερωτήθηκαν για το αν θα υπάρχουν και άλλοι κόσμοι στην συνέχεια της σειράς.

Στην αρχική ταινία του 1973 του Michael Crichton, υπήρχαν περισσότερο από ένα πάρκα που αναπαριστούσαν διαφορετικές εποχές ώστε οι επισκέπτες να μπορούσαν να βιώσουν μια ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία.

Κρίνοντας από το φινάλε της προηγούμενης χρονιάς, το πιο πιθανό είναι ο νέος κόσμος που θα εμφανιστεί να έχει σαμουράι καθώς τα τελευταία πλάνα του επεισοδίου έδειχναν μια στολή των γνωστών πολεμιστών καθώς και το σήμα – SW – σχεδιασμένο πάνω σε έναν τοίχο, προϊδεάζοντάς μας για την άφιξη τους.

Μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί ανοιχτά το τι θα περιέχει η 2η σεζόν, όμως ήδη από τις αρχές της πρώτης μας είχαν πει ότι όλα αυτά που θα δούμε στον πρώτο κύκλο θα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι όλων όσων θέλουν να δείξουν.

«Η ιστορία μας είναι πολύ μεγάλη. Είναι η ιστορία για την αρχή ενός νέου είδους στον πλανήτη αυτό και το να μπορείς να την αφηγηθείς σε κομμάτια και να επενδύεις σε επιθετικές κινήσεις χρονιά με την χρονιά, θα δώσει στην ιστορία βάθος και έκταση» είπε ο Nolan σε μια συνέντευξη με το IndieWire την περασμένη χρονιά.

«Βρισκόμαστε στην μέση των γυρισμάτων τώρα και γίνονται διπλά πιο τρελά. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι μεγαλύτερο ή πιο τρελό, και τώρα που είμαστε στη μέση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι κάνουμε! Είμαι στο σόου και όμως ακόμα εκπλήσσομαι με όλα όσα βλέπω» δήλωσε ο Wood για την εμπειρία του στο σετ.

Μάλιστα, αναμένεται η επερχόμενη σεζόν να κυριαρχείται κυρίως από γυναίκες και να εγκαταλείπουν τον ρόλο που είχαν στα πρώτα επεισόδια, όπου ήταν ένα αντικείμενο απόλαυσης και υποχείριο των αντρών.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται για την άνοιξη του 2018

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,