Νέες κατηγορίες βιασμού κατά Harvey Weinstein – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες κατηγορίες βιασμού κατά Harvey Weinstein

Ειδήσεις | 9-10-2017 |

Νέα αποκάλυψη-σοκ από το New Yorker για την υπόθεση του Harvey Weinstein, με καινούριες κατηγορίες από τρεις γυναίκες – τις ηθοποιούς Asia Argento και Lucia Evans και μία ανώνυμη καταγγέλλουσα – εναντίον του παραγωγού, τώρα όμως για βιασμό.

Συγκεκριμένα, η Evans κατηγόρησε τον Weinstein ότι την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ το 2004, ενώ η Argento ότι έκανε αυτός στοματικό σεξ σε εκείνη με τη βία. Όπως είπε η Evans στο New Yorker, «φώναζα ξανά και ξανά «σταμάτα, δε θέλω να το κάνω», προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ίσως δεν προσπάθησα αρκετά. Είναι μεγαλόσωμος άντρας με περισσότερη δύναμη από μένα και κατά κάποιο τρόπο παραιτήθηκα. Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που μπορούσε να το κάνει για τόσο καιρό σε τόσες γυναίκες: οι άνθρωποι τα παρατάνε και νομίζουν ότι είναι δικό τους φταίξιμο».

Η Argento ήταν μόλις 21 όταν προσκλήθηκε από τους παραγωγούς του Weinstein σε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο στη Γαλλική Ριβιέρα, μόνο για να συνειδητοποιήσει μόλις έφτασε ότι δεν υπήρχε πάρτι και ότι την περίμενε ο Weinstein σε ένα δωμάτιο φορώντας μόνο μια ρόμπα. «Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ και του απάντησα «κοίτα, δεν είμαι ηλίθια» αλλά όσο το ξανασκέφτομαι, ήμουν ηλίθια και ακόμα προσπαθώ να αποδεχτώ αυτό που έγινε». Σύμφωνα με την Argento, ο Weinstein σήκωσε τη φούστα της και της έκανε στοματικό σεξ, ενώ εκείνη τον άφησε να συνεχίσει μόνο για να τελειώσει αυτή η εφιαλτική εμπειρία όσο γίνεται γρηγορότερα και επειδή ένιωθε ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Το πρόβλημα με το να είσαι θύμα είναι ότι νιώθεις υπεύθυνος. Γιατί αν ήμουν μια δυνατή γυναίκα, θα τον κλώτσαγα και θα έφευγα. Αλλά δεν το έκανα και ένιωθα υπεύθυνη γι’ αυτό».

Διαβάστε περισσότερα για: