Η καινούρια ταινία του Woody Allen αφορά την ερωτική σχέση μεταξύ ενός ενήλικα και ενός 15χρονου κοριτσιού – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η καινούρια ταινία του Woody Allen αφορά την ερωτική σχέση μεταξύ ενός ενήλικα και ενός 15χρονου κοριτσιού

Ειδήσεις | 25-10-2017 |

Το καινούριο φιλμ του Woody Allen, “Wonder Wheel”, δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέχρι το Δεκέμβρη, ο ακούραστος 81χρονος όμως ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία του, ένα project που θα περιλαμβάνει τους Jude Law, Elle Fanning, Selena Gomez, Rebecca Hall και Timothée Chalamet, και σύμφωνα με φήμες θα τιτλοφορείται “A Rainy Day in New York”. Η υπόθεση του φιλμ το καθιστά όμως αμφιλεγόμενο, καθώς θα αφορά τη σχέση ενός 44χρονου, παντρεμένου άντρα, που «τρέχει πίσω από κάθε στάρλετ και μοντέλο» και θα τον υποδύεται ο Law, με το χαρακτήρα της Fanning, μια 15χρονη «παλλακίδα».

Το φιλμ αυτό δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Allen καταπιάνεται σε έργο του με τη θεματική της ερωτικής σχέσης ενός μεγαλύτερου άντρα και μιας κατά πολύ νεότερης γυναίκας. Το “Manhattan”, που θεωρείται από πολλούς η καλύτερη δουλειά του σκηνοθέτη, απεικονίζει τον ίδιο ως έναν 42χρονο κωμικό συγγραφέα που έχει σχέση με μια 17χρονη, που την υποδύεται η Mariel Hemingway. Συχνά τοποθετεί τον εαυτό του ως το αντικείμενο του ερωτικού ενδιαφέροντος ηθοποιών αρκετά νεότερων: είχε 31 χρόνια διαφορά με τη Mira Sorvino στο “Mighty Aphrodite” και 37 χρόνια με την Juliette Lewis στο “Husbands and Wives”.

Ο Allen μάλιστα ξαναβρέθηκε πρόσφατα στα πρωτοσέλιδα για τις προκλητικές και αμφιλεγόμενες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το σκάνδαλο Weinstein: «Το όλο ζήτημα με τον Harvey Weinstein είναι πολύ θλιβερό για κάθε εμπλεκόμενο» είπε αρχικά στο BBC, για να ξεκαθαρίσει αργότερα στο Variety ότι «όταν είπα ότι λυπόμουν για τον Harvey Weinstein νόμιζα ότι ήταν σαφές ότι εννοούσα επειδή είναι ένας δυστυχισμένος, άρρωστος άνθρωπος».

Για την ώρα, ας απολαύσουμε το “Wonder Wheel”, που απέσπασε θετικές κριτικές στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,